петак, 29. децембар 2023.

 

ЛАЖНА
ДРЖАВНА ИМОВИНА
УНИТАРИСТИМА ЈЕ
ОСТАЛА КАО ПОСЉЕДЊИ
ТУТКАЛО ЗА БиХ

 
Босна и Херцеговина је под два жрвња.
Први.
Запад не зна шта ће са Бих. Јер не може да оствари своју класичну доминацију. Нема квалитетних поданика. То ни муслимани нису. Они се лижу са Западом небили како БиХ постала Исламска Декларација. То запад зна. Зато је склоњена СДА.
Други.
Сарајмуслимани све више увиђају да од њихове Босне.ба нема ништа. Та нервоза индукује неартикулисане потезе, не само актере, као што је Рамо, и они су све нервознији, покушавајући да дјелују на сто фронтова.
Као Украјинци у великој побједи против Русије.
Данашњи примјер хитног Изборниг Закона на сједници Представничког Дома, концентрише сво стање Сарај Чадора, потпириваног од Шмита и остатака Запада.
Очајнички се жели створити могућност електронске манипулације Изборима, из Сарајева, не дирајући у суштину која служи муслиманима. Избор Хрватског Чалана П БиХ, прије свега.н или у цензус.
Запад, ипак, највише инсистира на непостојећој Државној Имовини.
Запад је имао давну намјеру да то ријеши, још кад је Ешдаун блокирао те дијелове имовине који могу служити за Унитаризам.
Али, епоха Ешдауна није могла опстати и он је морао да умре.
Шмит, који је Илегални Мигрант у БиХ, трагедија је Европе и ништа више.
Он пријети наметањем Државне Имовине, остали извикују да се мора наћи адекватно рјешење. Неки Замјеник Познаника у Стејт департменту, сере како су о томе расправљали у Дејтону и Ентитети немају право на отцјепљење, тачка.
И то је у вези са Државном Имовином.
Покушђава се створити недејтонска, неуставна законска подлога за Државну Имовину како би она онемогућила Републику Српску и била нека врста љепипла за одржање БиХ.
Запад, сада, само покушава да не доживи потпуни пораз у БиХ.
Ну.
Војска им је украјинска.
Америчка Амбасада.
Замјеник Првог Помоћника Другог Познаника.
Шмит...
 
 
 
 

Нема коментара: