понедељак, 7. јануар 2013.

1911.
VAISTINU INCKO

Neće biti ništa ako ne stigne vijest da je Valentin Incko, Visoki Predstavnik, NNN NNZ, Ni Na Nebu Ni Na Zemlji, posjetio spomen obilježje Draži Mihajloviću na Grenlandu. I tom prilikom položio vijenac. Kao znak dobre volje prema Srbima.
Prosto je nevjerovatno da je predstavnikov predstavik Oleg, bog mu dušu nikad ne uzeo, izjavio Srni da je Incko u Buenos Airesu otišao u pravoslavnui crkvu jer je pravoslavni Božić.
Morao sam dobro da se ulogujem i da provjerim da li to doista i piše u vijesti.
Svjedno. Mislim da on nas zajebava.
Inckovo, i cijele Međunarodne Zajednice, dugogodišnje ignorisanje Srba u BiH, da im ne pominjem Republiku Srpsku povodom dana rođenja Isusa, ne može se jevtino zamaskirati navodnom posjetom pravoslavnoj crkvi u Argentini. Inače poznatoj po sumanuto rasprostrtom pravoslavlju, koje su povremeno poremetile diktature, kamiondžije, multinacionalke i zalutali nacisti iz IIIRajha.
Da im, povodom dana rođenja Isusa, ne pominjem divljanje pripadnika Bosfora, Bosanskog Sfora, nad nesretnom ženom, djecom i sveštenicima.
Dabome. Incko ima takve instrukcije za odnos prema Srbima. Možda se takav nije rodio. Jedino, ako ga nisu zamijenili u Porodilištu, STJ.