среда, 29. октобар 2014.

3321.
ШТА СЕ КРИЈЕ
ИЗА ИВАНИЋЕВОГ
САМОПРОГЛАШЕЊА
ЗА ОДРЕЂИВАЧА
ЛЕГИТИМНИХ
СПРСКИХ УЧЕСНИКА
ВЛАСТИ У ЗАЈОРГАНИМА

И Радончићевог резолутног превртања стола у постизборној биртији, уз повике Нећу Са Бакиром.
Иванић  је у данашњем интервјуу Авазу понављао своју причу да ради на томе да Савез За Промјене буде дио Савеза Министара и да друга два члана Предсједништва не би требало да се противе.
Први пут чујем да Предсједништво БиХ одређује ко ће бити у тој Невладиној Организацији Тројица, која је, у међудобу, прозвана Савјет Министара и нарасла на К10. Комада.
Иванић је рекао и ово.
Али, као легално изабрани српски члан Предсједништва БиХ, ваљда сам ја задужен да одеђујем ко су легитимни српски представници у Савјету министара и мислим да би све друго било противно вољи гласача у Републици Српској.
Како се од Пиздуњавка постаје Џелат.
Овај Иванићев проглас један је од најопаснијих политичких добоша још од времена када су најављени први вишестраналки демократски извори у СРБиХ.
Он најављује вишу фазу Комшићовштине која је демонстрирана у протекла два мандата.
Не само да ћу ја Представљати Србе, а Иванић је досад био Србин колико и Комшић Хрват, говорим о политичким категоријама, него ћу ја и одређивати ко ће Србе представљати на другим мјестима и ко има свједоџбу за то.
Он, Иванићев проглас, најављује политичку нестабилност у Републици Српској, и са већином од Есенесдеових 42, и без, и са ситуацијом да је у Савезу Министара инсталисан СЗП.
Као што је Радончићев отказ Странци Демократске Акције, и прије него је ишта почело у страначким разговорима, најава нестабилности у Федерацији.
Нестабилност се, у почетним фазама испољава као немогућност формирања власти.

Босић је наиван. Нема он Мисију. Мисију има Младен Иванић и она је сваким даном све очигледнија.