петак, 1. децембар 2017.

НАРОДИ СФРЈ,
У КОЛЕКТИВНОЈ СВИЈЕСТИ
ЗАЈЕДНО,
У СТВАРНОСТИ
ИСКРВЉЕНО

Испочетка ми је дјеловало комично.
Сада ми дјелује трагично и болесно.
Колективно шизофрено.
Народи бивше СФРЈ више су Јетрвски Колективитети него заокружене Нације.
При чему је у Науци о Нацији, Јетрва оштроконџа која ода упишаних гаћа по усраном дворишту али је изнимно фокусирана на мањкавости оне курветине, џимлије и зјакаче, с оне стране плетера.
Појава је евидентирана одмах послије Ратова Братства и Јединства.
Штагод ко уради у Бограду, Загребу или Сарајеву, одмах се мјери и коментарише скалама и педљима бивше Социјалистичке Југославије. Бившег Заједништва.
Усташе, преименовали Трг у Загребу.
А то извикују они који Тита сматрају највећим Србомрсцем, Уништитељем Србије, Оцем Шиптара и Мрским Хрватом.
Онда, с почастима дочекали Злочинца из Хага.
Најновије је Минута Шутње у Хрватском Сабору.
Виђел ти оно, Ханка, ба, у Сабору.
Та Подјела Крви а Јединство Свијести, може да значи да нам се реалност отела из руку. И да је много бржа од нас и наше Колективне Свијести, да је одмакла испред овдашњих Народа и да их зове да и даље иду заједно на крвавом путу.
Тај раскорак ће коштати овдашње Нације.
То је Хашки Трибунал, односно његови кројачи, и желио и остварио.
Али је Хаг, треба бити реалан, само посљедица стварног стања на терену.
Ја, као Рационални Националист, мислим да се заједничке мјере и мјерне јединице, заједнички Југословенски Уједначени Стандарди, заједничке вриједности Братства и Јединства, заједнички поглед на Национализам, на Морал, на Секс и на Гркљан, морају потпуно одбацити и да се свако мора окренути себи и Самосталности.
Дабоме да је неко тамо Херој док је овдје Злочинац.
Оне друге нико није могао промијенити ни у заједнчкој Држави. Зар мисли да их сада може прмијенити, преко Границе.
Та колективна незрелост, национално воајерство, јетрвски агресивизам, само је знак недовршеног властитог дворишта, властитог Националног Монолита. И Мржње као свакодневице, која заузима мјесто Реалном Националном Интересу.
Заиста ненационално, несамостално и неполитички дјелују изјаве Китарице, Ми нисмо, у БиХ, били ЗЗП, Здруг Злочиначког Потхвата, Србија је извршила Агресију на нас, и Вучића Шта мислите да сам ја рекао да је Хашки Суд неправедан.
То је дјечија незрелост која одаје Национану Аморфност.
Срби и Хрвати, Бошњаци ће имати већих проблема, морају да отклоне механизме да такве дјетиње, незреле личности долазе на мјеста Предсједника, Лидера, Вођа.
То може помоћи у будућим сукобима. Којих ће бити све док се и Колективна Свијест не подијели, и не очисти, како што су се подијелиле и очистиле Територије.
Етничко Чишћење Колективне Свијести много је већи проблем од Етничког чишћења Територије.


четвртак, 30. новембар 2017.

С ТУРЦИМА
И ПОТУРИЦАМА
НИКО НЕ МОЖЕ
ДА НАПРАВИ ДРЖАВУ

Стога је свако обавезан да учини да је они праве сами себи и сами за себе.
А други да траже излаз у Самосталности.
Давно Римско Царство, чак и када је званично преузело Хришћанство, имало је многа обиљежја Државе. Поред Пљачке за рачун Града Рима или других локација, стварало је многу инфраструктуру. Поједностављујем, дабоме. То је рађено преко челичних пореских и наметских обавеза које су мјештанско становништо често доводиле до руба појединачне и колективне егзистенције.
Онда су се појавили Муслимани Ратници. Са Мачем и Кураном.
Њих је занимала Територија и ширење Вјере. Држава и Организација није их уопште занимала.
Они су убирање пореза препустили Локалцима. То је створило коријене Корупције која и данас цвјета у свим подручјима гдје су Мач и Куран дошли заједно.
Уз то су се почеле примјењивати акцизе на немуслимане а муслимани, и они који су примали вјеру, били су ослобађани Пореза.
То је била катастрофана грешка.
Порези су почели да опадају. А са падом прилива вјерског и државног Пореза, стало је и ширење, касније, Отоманског Царства.
Остале су посљедице.
Порези су донијели више Вјерника него Мач и Куран заједно.
Царински Пропис из 1530е, из Сарајева, омогућио је Хришћанима који су се исламизовали, да за половину смање своје пореске обавезе. А царине су за Хришћане биле шест пута веће него за Муслимане.
Распадом Отоманије, Муслимани су остали без Мача и без Пореза, односно без и једног и другог умијећа.
Само са Кураном.
А то није довољно.
Стога су се, историјски, сналазили како су знали и умјели. Приклањали се Хитлеру и Фашистима, Титу и Комунистима.
Док је било неке шансе.
Алија Изетбеговић, Вјерски Мрачњак Аматер, све је то знао али је заборавио, и, за БиХ, за Државу Муслимана, жртовао Мир.
Да нису имали помоћи од НАТО, САД, Муџахедина и ХВ, не знам шта би било. И да Срби нису били главна мета Распада СФРЈ. И да нису, послије рата, заштићени од иједног злочинчића према Србима и Хрватима.
Данас Муслимани Сарајева намећу Србима, а и Хрватима, дакле, неисламизованим инсанима, Порезе На Злочине.
И дабоме, мисле тако наметнути и вјеру у Државу. И наметнути саму Државу. И начинити је.
Тај исконски ген порезне недосљедности, преноси се и на све остале дјелатности. А њих је данас много више него у Држави Старог Рима.
Држава БиХ се не може градити Пореским Олакшицама за Потурице. Мислим на Савез За Промјене, ХДЗ 90 и Комшића.
Могуће је само са равноправном Републиком Српском у БиХ, као и са Хрватским Зијемљем.
Ну.
Муслиманско Политичко Вођство, то, једноставно, не умије.
Нити умије да схвати.

среда, 29. новембар 2017.

ИСЛАМСКА ДРЖАВА
ДРИНЕ И НЕРЕТВЕ

ИДНН. На Дрини Удружени Злочиначки Подухват и Геноцид а на Неретви УЗП и Хрватска Окупација.
Тако је БиХ постала једина Држава која не почива на Уставу и вољи својих поданика, већ на Удруженим Злочиначким Подухватима.
Срби, који су, према Хагу, организовали највише УЗП, и прави су експерти за то, нису никада осјетили УЗП на својој кожи. Протви њих се то не пресуђује.
Чак ни у Херцеговини. Гдје су Хрвати УЗП организовали ради етничког чишћења муслимана.
Код Срба је то било Четничко Чишћење. Четници сами отишли.
Ну.
О Пресудби Хрватима на челу са Прлићем, могуће је распредати као о балансу братства и јединства, о посљедици поремећаја у провођењу првобитног плана Распада Југославије који је у БиХ залутао, о покушају стварања Херцег Босне што нигдје није било предвиђено... али је битно шта та Правоснажна Пресуда, правоснажна по Хашкој технологији, значи у ширем простору и дуљем времену.
Угрубо, пресуда Хрватској Шесторци је потврђена, као и првобитна. Значи, Удружени Злочиначки Подухват и учешће Хрватске у Рату у БиХ.
Бошњаци су овим осокољени. Добили су још једног Аресора. Хрватска је кривац. Што се у случају Србије није пресудило у Хагу.
Без обзира, што укупна дјелатност Хашког трибунала не може да се подведе под озбиљно међународно судство и што је то скуп политичких пресуда разних намјена, међусобно потпуно неконзистентан, ово ће у БиХ и окружењу имати далекосежне посљедице.
● Највећу штету претрпиће, или су је добили, муслимани, Бошњаци. Они имају потпуно утемељену подлогу за Пет Вијекова Жртве. Као што су Срби имали Пет Вијекова Косова. То је такав удар на Колективну Свијест да се не може отклонити никаквим економским просперитетом, еуроинтеграцијама, помирењем и заједништвом.
● Мржња у БиХ је добила нови стољетни узлет. Она сада пуца између Хрвата и Бошњака, пошто је одавно пукла између Срба и Бошњака. БиХ постаје географија Сливова Мржње.
● Праворијек Хрватској Шесторци коначно ће Сарајевском Политичком Кругу дати заокружену подлогу за фронтални Унитаризам. Треба очекивати помаму Унитаризма у БиХ.
● Слиједи хомогенизација Хрвата у Држави ХНС. Као и нешто друкчији ангажман Хрватске према БиХ.
● Увлачењем Хрватске у Ратове у БиХ, званичније и одређеније него Србије, што и јесте објективно тако, пошто војска Србије није ушла ни у какав Мркоњић Град, сада се и Србији и Хрватској веже БиХ камен око врата. И оне су трајно увучене у сукобе у БиХ.
Тиме је постигнут други велики Циљ над Балканом, односно, над српско-хрватским простором бивше СФРЈ. Поред темељења Мржње у БиХ, потенцијал нестабилности захвата и Србију и Хрватску.
То отвара могућност лаког владања са стране и немогућност да било која држава или нација изгради своју стабилност, самосталност и просперитет.
Шта очекује Републику Српску.
Тешка борба против Сарајевског Муслиманског Унитаризма. У томе мора држати садашњи ниво савеза са ХНС, не већи. И мора се окренути економским корацима, умјесто да губи вријеме у еуроинтеграцијама које су Сарајеву само изговор да би просперирали муслимански крајеви.
Као што мора, од 2018е елиминисати било какву могућност да неко у Сарајеву учествује на МЕС-у, са луткарском представом Савез За Промјене.

уторак, 28. новембар 2017.

ФАЗЕ
ВЛАДАРА

Владарство није особина само Нација, Држава и Друштава по бујадиштима и вукојебинама. Већ и стабилних демократија и високоразвијених Земаља.
И у једнима и у другима се јавља управо због тога.
Институција Владара добра је за њега. И његову Странку, донекле. За Земљу, такође донекле. Али је однекле, много погубнија него што је добробит кориснија.
Ангела Меркел је неоспорно зашла у Фазу Владара.
Она, сада, и не злоупотребљавајући то, почиње да штети Њемачкој.
Иако се на њој то не види, она има све Болести Владара које су својствене и овдашњим, балканским Мудоњама.
Без тих болести се не постаје Владар.
У њих спада
● Воља За Моћ,
● Ужитак Владања,
● Сурогатно Нарцисоидство,
● Комплекс мање вриједности,
● Провинцијални аутизам,
● Останак На Власти,
● Показивање Моћи и гдје не треба,
● Уништавање околног раслиња...
Све те болести, и друге непоменуте, врло брзо произведу штету НДД Сфери.
Ангела Меркел је, да би остала на Власти, између осталог, понизно слушала Клинтонизовану Америку. Предала је Њемачку Финансијерским Територијалистима. Имала је Њемачка, дабоме, користи од тога. Али штете су веће. Разорен Њемачки Ред, приливом огромног броја Дивљака. Само дио те популације могу да се назову Мигранти.
Потом, уништена је Лијева Опозиција а вишеструко ојачана Деструктивна Десница.
У многим другим случајевима, Владарство потпуно уништава Опозицију.
Што неминовно доводи до тога да када оде Зао Владар, долази још гори.
Када једном постане Владар, он пролази своје прецизно технолошки поредане фазе.
● Употреба и потчињавање Политичке Странке
● Креирање Страначког Мозаика на Политичкој Сцени
● Употреба Институција и њихово стерилизовање
● Кабинетизација извршне власти и сваког другог дневнополитичког мозаика
● Креирање неефикасне Странке и цијелог Система,
● Снижавање критерија за кандидовање
● Економски Волунтаризам
● Практиковање Нагодби без Рабоша...
И то би, негдје, било близу краја.
Свака сличност са неким од овдашњих Владара је потпуно случајна.
Као што су Њемачку, и друге земље, случајно преплавили Мигранти.

понедељак, 27. новембар 2017.

ЦЕНЗУРА ЈЕ У МУЗЕЈУ,
ТО САДА РАДЕ
ДРУШТВЕНЕ МРЕЖЕ,
И, УСПУТ,
УПРАВЉАЈУ ЉУДИМА

Са развојем Демократије, мада Демократија не постоји, да постоји, имала би своја Породилишта и своја Гробља, Човјек постаје све мањи, његова Слобода ишчезава а контрола над његовим сваким даном, постаје тотална.
Орвели, Гулази, Сибири, Макартизми, Фашизми... били су Културно Умјетничка Друштва у технологији Контроле Човјека.
Баш тако. Данас се не контролишу Људи. Колективитети су одавно разбинјени и осакаћени. Контролише се Човјек. Сваки Појединац.
Таква контрола је могућа јер је добровољна с наше стране.
Ми својом вољом гледамо Каубојце, гдје су Индијанци Лоши Момци и треба их истријебити. Онда купујемо Фармерице, да будемо као Картер, Плави Војник, само то тако не схватамо. Онда пијемо Кокаколу. Па ускачемо у Интернет. Ајфон, СТЈ.
Од Гари Купера до Епла.
То је воз који нема задњу станицу, пероне и отправнике.
Ту је Машиновођа све.
Један Машиновођа замјењује све оне Стаљинове доушнике и Титове Удбаше. И Милион Сенатора који се зову Макарти.
Тај Машиновођа се зове Кључна Ријеч.
Човјеком се данас управља помоћу Кључне Ријечи.
Ако у истој реченици употријебиш Русија и Трамп, знај да ће се лампице попалити по моћним серверима.
Ако на Фејсу напишеш Ајфон, знај да ће се попалити лампице код моћних магова Маркетинга и Управљача твојим Потребама.
Тако је и на Твитеру. Коликогод он био мали. Тако је са Мејловима. Са Пикасом. Са Паметним Телефонима. Свако те пита Шта има, Ко је на снимку.
Некидан, кад је био актуелан Генерал Младић и Пресуда, објавио сам текст на Блогу Самосталност Српске, под насловом ГЕНЕРАЛ СРПСКЕ РАТКО МЛАДИЋ, КРИВ ЈЕ ЈЕР ЈЕ СТАЈАО НА ПУТУ ДРУГОГ ЈАСЕНОВЦА   и ставио то у Твит са линком.
Твит је имао више од 5.500 Impressions, виђења, погледа, дојмова, прелета.
На Блогу је читаност текста била неколико пута већа од просјека.
То о Твиту показивала је и Твитерова статистика.
А онда је извјештај о том Твиту смањен, синоћ на 1.300 Impressions, да би јутрос потпуно нестао, па је на првом мјесту остао Твит о Ремингтонки.
Нестали су и димњаци са графикона за 22. и 23. новембар.
Остали су, ипак, ти датуми на другим графиконима.



                                              

Очито је у питању Кључна Ријеч.
Да сам параноичан, помислио бих да то неко ради у БиХ.
Али то није тачно.
Раде Машиновође које су и пројектовале Интернет и Друштвене Мреже.
Што је само нови назив за Демократију и Људска Права.
Опсјене којима се Влада Човјеком и Људима.
Мене ово неће коштати ништа.
Али да сам у неком бубњу за нешто, подузели би се други кораци да ме се елиминише.
Као што је Америчка Амбасада годинама од Додика, док су му долазили, тражила да ме елиминише из СНСД.
Други циљ је да се убије свако друго мишљење о Генералу Младићу, читај Србима, од њиховог, пројектованог прије Распада СФРЈ.
Моја Кључна Ријеч за данас је НИНК.
Набијем Их На Курац.
А даћу им и Линк.                                            

недеља, 26. новембар 2017.

ИСТИНА О
СРПСКИМ АГРЕСИЈАМА,
ГЕНОЦИДИМА
И НАСТАНКУ БиХ

Али, Herr, Три Народа у БиХ не подржавају постојање те Државе. Бизмарк. Тим горе по Народе.
Ова преправка наводног Бизмарковог одговора Тим горе по чињенице, данас је трагедија Босне и Херцеговине.
Она се дави у свом непостојању, у свом заласку Дејтона, у свом виђењу Кулина Бана, у ДАВНОБИХ-у Мркоњић Града и Титових Технолога АВНОЈ-а који је темељио Земљу у чије су се рушење муслимани укључили са највећим ентузијазмом. Нису се тако заносно приклоникли ни Хитлеру и Павелићу као што су полетили у Самодопринос Распаду СФРЈ.
Босна и Херцеговина је Нуспродукт тог Распада.
Њу нико није планирао.
БиХ је нежељено чедо којег је Међународна Заједница, сада, принуђена да чува заједно са свом загадљивом постељом у којој је рођено.
Велику панику је изазвао Хаг, осудивши Генерала Српске Ратка Младића за геноцид и остале српске фолклоре али не рекавши децидно да је Младић био члан УЗП на чијем челу је био Милошевић и сва Београдска Свита Агресорска.
Хрвати су први примјетили, јер нису тако глупи ко Босанци. И јер им се догађају двије ствари. Нестаје Србија као Агресор, и оправдање за Изгон четири стотине хиљада Срба из Хрватске. И отвара се могућност да они буду Агресори у БиХ.
ГПС, Глупи Босанци Сарајева, пак, почињу да схватају. Ако није Србија, преко УЗП, била Агресор на Добру БиХ и још боље Бошњане Муслимане, то значи да су Срби били у БиХ и да је Српска њихова земља. И Дај да барем осуде Прлића и његов УЗП. Како ћемо без Агресора.
Права истина је потпуно другачија. Само још није дошло вријеме за њу.
Распад СФРЈ није покренту ради Неовисности Тисуљећнице. Већ ради уништења Српског Фактора на Балкану. Чиме се Русији затварају сва Врата Трећег Миленијума на овом подручју. Читав механизам је прилагођен томе, унапријед, од Хашког Трибунала, окривљавања и сатанизовања Срба, потицаја Шовиниста и Идиота међу Србима, као и лажнолибералног педерског и издајничког корпуса, пумпања свјетског Јавног Мнијења, до лансирања лажи о Злочинима Срба.
БиХ је требала да буде припојена Хрватској. Никакве Салвете нису предвиђане. Шаховница је требала да буде на Дрини и да пријеђе Дунав.
О томе постоје и извори и документи.
Срби су требали бити очишћени у пакету. Од Книна до Братунца.
Муслимане би Степинац примио под своје и никаква БиХ не би била ни помињана.
Када је та стратегија пропала, Монтгомери каже Нисмо добро процијенили Србе, на брзину је склепана Муслиманско-Хрватска Федерација која је планирана као припојак Хрватској.
Онда је муслиманском Сарајеву зинула гузица за државом. И то Алијином Декларацијском. Искориштен је Фундаменталистички Фактор у Свијету. Чиме је посијано сјеме каснијег крволочног и мрачњачког ИСИЛ-а.
Сад је Сарајево тешки проблем Балкана и простора бивше СФРЈ.
Нико не зна шта ће с њим. А оно, Сарајевски Политички Круг, не прихвата Трећину у БиХ.
Ну. И та чињеница, као и све претходне, само је јамство да ће БиХ нестати.
Биће велика срећа ако се распадне.