недеља, 26. новембар 2017.

ИСТИНА О
СРПСКИМ АГРЕСИЈАМА,
ГЕНОЦИДИМА
И НАСТАНКУ БиХ

Али, Herr, Три Народа у БиХ не подржавају постојање те Државе. Бизмарк. Тим горе по Народе.
Ова преправка наводног Бизмарковог одговора Тим горе по чињенице, данас је трагедија Босне и Херцеговине.
Она се дави у свом непостојању, у свом заласку Дејтона, у свом виђењу Кулина Бана, у ДАВНОБИХ-у Мркоњић Града и Титових Технолога АВНОЈ-а који је темељио Земљу у чије су се рушење муслимани укључили са највећим ентузијазмом. Нису се тако заносно приклоникли ни Хитлеру и Павелићу као што су полетили у Самодопринос Распаду СФРЈ.
Босна и Херцеговина је Нуспродукт тог Распада.
Њу нико није планирао.
БиХ је нежељено чедо којег је Међународна Заједница, сада, принуђена да чува заједно са свом загадљивом постељом у којој је рођено.
Велику панику је изазвао Хаг, осудивши Генерала Српске Ратка Младића за геноцид и остале српске фолклоре али не рекавши децидно да је Младић био члан УЗП на чијем челу је био Милошевић и сва Београдска Свита Агресорска.
Хрвати су први примјетили, јер нису тако глупи ко Босанци. И јер им се догађају двије ствари. Нестаје Србија као Агресор, и оправдање за Изгон четири стотине хиљада Срба из Хрватске. И отвара се могућност да они буду Агресори у БиХ.
ГПС, Глупи Босанци Сарајева, пак, почињу да схватају. Ако није Србија, преко УЗП, била Агресор на Добру БиХ и још боље Бошњане Муслимане, то значи да су Срби били у БиХ и да је Српска њихова земља. И Дај да барем осуде Прлића и његов УЗП. Како ћемо без Агресора.
Права истина је потпуно другачија. Само још није дошло вријеме за њу.
Распад СФРЈ није покренту ради Неовисности Тисуљећнице. Већ ради уништења Српског Фактора на Балкану. Чиме се Русији затварају сва Врата Трећег Миленијума на овом подручју. Читав механизам је прилагођен томе, унапријед, од Хашког Трибунала, окривљавања и сатанизовања Срба, потицаја Шовиниста и Идиота међу Србима, као и лажнолибералног педерског и издајничког корпуса, пумпања свјетског Јавног Мнијења, до лансирања лажи о Злочинима Срба.
БиХ је требала да буде припојена Хрватској. Никакве Салвете нису предвиђане. Шаховница је требала да буде на Дрини и да пријеђе Дунав.
О томе постоје и извори и документи.
Срби су требали бити очишћени у пакету. Од Книна до Братунца.
Муслимане би Степинац примио под своје и никаква БиХ не би била ни помињана.
Када је та стратегија пропала, Монтгомери каже Нисмо добро процијенили Србе, на брзину је склепана Муслиманско-Хрватска Федерација која је планирана као припојак Хрватској.
Онда је муслиманском Сарајеву зинула гузица за државом. И то Алијином Декларацијском. Искориштен је Фундаменталистички Фактор у Свијету. Чиме је посијано сјеме каснијег крволочног и мрачњачког ИСИЛ-а.
Сад је Сарајево тешки проблем Балкана и простора бивше СФРЈ.
Нико не зна шта ће с њим. А оно, Сарајевски Политички Круг, не прихвата Трећину у БиХ.
Ну. И та чињеница, као и све претходне, само је јамство да ће БиХ нестати.
Биће велика срећа ако се распадне.