четвртак, 30. октобар 2014.

3324.
НАБИЈТЕ СЕ,
ДРАГА, ПРЕЛИЈЕПА,
АНДРЕА

на сопствено неразумијевање мог текста.
Додуше, ни ја Вас нисам разумио. Слажете са већином једног а не слажете са већином другог текста.
Нисте елементарно обавијештени.
Као да сте из оног дијагностичког текста Мирјане Кусмук о будућим новинарима који појма немају.
Не постоји, нажалост, Странке независних социјалдемократа.
Ја нисам Извршни секретар.
Никада се нисам, у Савезу независних социјалдемократа бавио пропагандом и медијима. Бавио сам се, док сам се бавио, организацијом и припремом организације за изборе.
Текст који Вас голица није текст о фронталу.ба чији Ви нисте дио. Па је нејасно како схватате да је то напад и на архиву фронтала.ба.
Мој текст говори о Странци и Организацији. И износи мишљење да је оно што савјетује Редакција Додику, чисти Стаљинизам. Ви сте млади и не знате шта је Стаљинизам. Ви сте трајно атевеовски инфицирани. То је инфекција страног нетранспарентног финансирања једне јадне телевизије.
Ви, драга моја танка висока и прелијепа Андреа, не знате шта је Организација Политичке Странке и ваше разумијевање оног о чему сам писао додатно је отежано.
Ја никакве везе немам са Каргановићем. Са списком медија који вас голица. Са помињањем The Srpska Times. Обавијестите се, драга моја танка висока и прелијепа Андреа.
А за то је довољно да сте погледали насловницу у утврили да ли и једна моја књига виси на оном порталу гдје сте нашли и тог Каргановића.
Обавијестите се и о томе шта радим у Есенесдеу. Толико је много поузданих извора из Врха Странке. Тако сви, барем, кажу.
И немојте, драга моја танка висока и прелијепа Андреа, моје текстове на блогу повезивати са Есенесдеом.
А настојте, драга моја танка висока и прелијепа Андреа, да се мало одвојите од тог Вашег, у чијој сте близини, и од његове патолошке искомплексиране мржње према Есенесдеу.
Као чин добре воље, драга моја танка висока и прелијепа Андреа, могу убудуће да, посебно за Вас, испод текста напишем: За Андреу, узимати 3 х 1 на дан.
Можда ћете разумјети.


Напомена: поводом текста Андрее Вуковић на фронталу.ба.