недеља, 26. октобар 2014.

3308.
АЛИЈАНСА МИЛЕР,
ПЛАТФОРМА МУН,
ШИПУГА ЗЛАТКО

Неће Валтер да оде у Пичке Матер.
Неће Златко да Партији скува слатко.
Неће Лагумџија да нанесе оставку.
Док посљедњу лаж чујеш из Зграде Централног Комитета, знај да се Злажов бори за бисту у Парку Народних Хероја.
Дочекаћу жив Конгрес, Једне ноћи у децембру, макар се не звао Социјалдемократ.
Златко Лажовџија се понаша досљедно. Само тако је и могао успјети на Сарајевској Политичкој Сцени. Да је одустао код Прве Лажи, пропао би нетрагом а пружио, могуће, шансу за друкчије, политички нормалније бацање граха.
Што не значи да је Злажов ишао даље да не би на његово мјесто дошао још гори лажов. Мислим. Бољи.
Ну. Погрешно је кривити Златка Лагумџију што је прешао тај пут. Као што је погрешно кривити Армстронга што је побиједио на толиким тркама око Француске.
Ленс је стручњак за Тур. А и Златаган је стручњак за тур. Да свој тур држи на политичкој сећији, и по киши, и по снијегу.
Није Златаган својом Лажовском Политичком Каријером ништа покварио Босну и Херцвеговину. Нити јој је нашкодио.
Одмах након потписа у Паризу, Босну и Херцеговину су почели да граде лажну. Да јој лажу да је Босна. Да је Држава. Да постоји Грађанин. Као што је и професионални бициклизам лажан.
Таква Босна и Херцеговина законито је родила Злагумџију. Исти би он био да се родио и на стомак и на пупак, и на кољено и на лакат, пљунути као овај који изде из партијске пизде. Исти би био и да се није тако звао.
А за БиХиС је добро што Злагумџија не жели да поднесе оставку. Тако ће лакше отићи међу своје лажне лидере које је стварао и са којима је сарађивао у Платформама и Алијансама, Нихилисте, Лијанисте, Кукисте, Хапсисте. А у неком сљедећем мандату придружиће им се и Фронталиста. Комшић. Који је један од посљедњих Златаганових излажака.

Валтер је закопчао шлиц.