петак, 5. децембар 2014.

3416.
КОЛИКО
НАТО ПЛАЋА
СВОЈЕ ЛОБИСТЕ.
И ЈА МИСЛИМ ДА ЈЕ 
III СВЈЕТСКИ ПОЧЕО.

Најмрачнија планетарна организација и пошаст, послије Куге, Нато Пакт, не посједује више саморегулирајуће механизме ограничења брзине и смјера кретања. И јуриша.
Нато Пакт одређује све. Барем што се Европе тиче.
У посљедње вријеме све је мање скривених операција а све више отворених дјеловања.
При томе, ратне Нато активности су врх леденог бријега. Та повремена бомбардовања, као што је Бомбардовање Београда и Србије, цијелих народа, Бомбнародовање, више служе за тренинг и провјеру процедура, утрошак муниције са бликим роком трајања и за увесељавање телевизија и интернета.
Структурална дјелатност Нато Пакта, она невидљива, функционише у слојевима и прожима читаве земље и регионе, цијеле геостратешке сливове и оријентисана је на пет или десет деценија унапријед.
Стога је Русија и формирала Национални центар за управљање одбраном, стратешки центар за дугорочне анализе и акције, нешто као што је Совјетски Савез имао у Другом свјетском рату.
И ја мислим да је Трећи свјетски рат почео.
Нато Пакт потпуно управља Европом и Европском Унијом.
Чак и ако одбацимо чињеницу да се Млађано Бугарче одмах унередило у прву цијев Јужног Тока, кад је сазнало да се Американци противе томе и ако одбацимо традиционалну блгарску издају свега и свакога, довољно је других доказа о тој власти.
Борут Пахор, некадашњи лајт заводник Јадранке Косор, иначе Предсједник Словеније, јучер изјављује да БиХ треба да уђе у Нато како не би пала у руке Русији.
Нато Пакт је, дакле, овладао и сваком појединачном државом.
Сада је дошао дотле да и канцеларуше из свог сједишта у Бриселу, кандидује за Предсједника Државе. Случај Барби Колинде.
Борут Пахор, и Могућа Колинда, небитни су ликови и у оквиру својих земаља.
Али су битни Натоови таламбаси у окретању јавног мнијења против Русије.
Само бољу предратну мобилизацију Јавног Мнијења проводила је Енглеска у својој кампањи укључивања што више снага, па и Америке, против Хитлера и њемачког нацизма.
Тако сада Нато, Америка, Збигњев, мобилише свијет против Русије.