петак, 7. март 2014.

2731.
КОГА СУ У РАТУ
СТВОРИЛИ
МИЛОШЕВИЋ И СПС
ТАЈ СЕ У ЦРНОЈ
КОЛИЈЕВЦИ ЉУЉА

У занимљиво знаковље спада Дачићево Српсковање о томе да је Републику Српску створио Милошевић и Еспеес а Додик даје ленте другима. Умјесто да кити створитеље.
Има тих Србијанаца који не знају ни гдје је Косово, ни гдје је Република Српска, ни гдје је Карловац, Вировитица и Карлобаг, ни гдје је Шарић. Али знају да је Милошевић Створитељ.
Милошевић и ратна Еспеес су створили Косово, створили су Книнску Крајину, створили су Мирну Реинтеграцију, створили су Црну Гору.
Гдјегод су шта створили нигдје Срба нема ни на видику.
Зна ли Дачић да су једног попа, у тим земљама које је створио Милошевић без Срба, питали да сахране муслимана коме хоџа није дао мезар јер није био члан тог неког укопног друштва а поп је рекао Може, изаберите најбоље мјесто, овдје се свеједно више нико не сахрањује.
За то што је Милошевић створио, и ратна Еспеес, требао је бити стријељан. Од стране Срба не од стране Несрпског Хага. Али не у Србији него негдје у тим земљама које је створио.
Ну. Кампања је. Шекспир. Пушити или не Пушити.
Пошто не смије ништа да каже Вучићу. А ни Шарићу. Ни Мишковићу. Смије Додику. А свидјеће се и неким Странцима Усранцима.
Вучић длаку мијења али Дачића никако.

О понижењу људи, цивила и бораца, које је на овај начин учинио Ивица Дачић, непотребно је расправљати. У српској историји, иначе, живи увијек користе мртве за своје будалаштине.