петак, 7. март 2014.

2729.
ШТА
РЕФЕРЕНТ ЗА ВИЗЕ
ЗНА О УСТАВУ

Тања Фајон, Словенка која није открила шминку, иначе извјестилац Европског Парламента за Визну Либерализацију, једна од десетина еунијских дужносника из претинца Одај и Причај, заложила се пред Сенатом САД за темљену промјену Устава у БиХ. А то значи и Дејтонског споразума који садржи тај Устав.
Будућа Америчка амбасадорица у БиХ, била је на обавезном саслушању прије преузимања дужности. И она је нашироко образлагала стање у БиХ, потребу интегрисања тог простора у Еуронато. И рекла да се на изборима у БиХ, ове године, неће ништа значајније промијенити.
Канистер Револуција, познатија као Бошњачки Палеж, затражила је Крува И Устава. Али оног Републике БиХ.
Шта значи захтјев за промјеном Устава БиХ.
Значи само њену унитаризацију.
А шта значи захтјев за промјенум Устава БиХ у ситуацији када није могуће промијенити и ситнице као што су пресуђена права СејдићФинција и када је уношење само синтагме Један Из Републике Српске чиста Финкција.
Значи само насилну промјену Устава.
Шта значи констатација да се на изборима неће ништа промијенити.
Значи да се не може ништа промијенити.
Да је могло, промијенило би се. Да је могло, не би до рата ни дошло.
Како се ништа није могло промијенити у агресији Бљедоликих на Црвенокошце. Док их се није истријебило, ништа се није промијенило.
Није довољна Јулија и Кличко да се нешто промијени.
Ради се о томе да се реалност уважи.
Устав у Босни и Херцеговини, не могу промијенити ни нови ратови.
Можете на тараби написати шта хоћете, Босна и Херцеговина је неспојива.

Постаје, више, мука од тих стручњака курчњака за Босну и Херцеговину, за Устав, за Еуроатлантске интеграције, за Реформе. За ПЛМ.