уторак, 17. септембар 2013.

2334.
ЛАГУМЏИЈИНА
ЗАСТАВА
МОЖЕ БИТИ И
EXTREME INTIMO
 

Напали ми Злајоглуа, љубимци из Педепеа, што је негдје, у некој незнамкудици, махао извјесним столњаком са љиљанима, на којем су ратне нене развијале јуфке за Армију, СТЈ, БиХ. Тај столњак се још назива и ратном заставом која данас није легална и увредљива је.
Тај страшни бастион опозције у Српској, Педепе, своје српскорепубликанство диже на виши ниво. Нападом на велечасног министра иностраних дјела.
Јер другог опозиционарства немају.
А и како би имали кад им је политички карактер нулован.
Нападају Злајоглуа који је ухљебио Младена Иванића у Дом Народа. Кад већ у том политичком систему Ваше Државе нема Дома Унитариста.
Злајоглу, Златаган Лагумџија, изјављује да на том Столњаку Љиљана види и своју крв и да ће увијек бити испод ње и уз њу. Крв Ти Јебем.
То је моја застава. Ори се из грла Случајног Пролазника.
Педепе не би требао да се спушта испод свог рејтинга демократског прогреса и да напада Златагана због јастучнице. Осим ако нису у дослуху.
Златаганова политичка филозофија је таква. Широкорасплодна. Он, и партија му, могу да стану под сваку заставу, столњак, јастучнису и зидни вез изнад шпорета фијакера. Златко Лагумџија, мијешај јело, да те жена не канџија.
Он би једнако јуришао и на Зимски Дворац и на Сирију.
Пустите човјека да бидне министар.