понедељак, 17. јун 2013.

2153.
UTICAJ
SRBIJANSKOG
DATUMA
NA SRPSKU
 

Da vas jebo Datum.
Datum Srbiji samo je nastavak ultimativne politike međunarodne zajednice, još dok je ona bila mala i sastojala se samo od austrijske i ugarske komponente, prema ovoj zemlji seljaka, tajkuna i radikala, na Brdovitom Balkanu.
Ta Datumizacija srbijanske novije stvarnosti neće ništa promijeniti u Srbiji. Sve što je mogla, Srbija je već promenila. Na gore. Srbija nije imala vođstvo i nije znala da se snađe u Raspadu SFRJ. Sve ostalo je istorija. Datum, STJ.
Ali Datum Srbija utiče i na Republiku Srpsku i njen geostrateški položaj među Bosanskim Brdusinama, u kavezu gladnih krvoločnih Unitarista, Osmanista i Pedijevaca svih vrsta.
Znakozbiljno je da su mnoge srbijanske firme u Banjaluci svoje radnike pustile s posla, u onu Usranu Srijedu Brabonjaka, sa preciznom naredbom da se moraju pojaviti na Ebert-Cenić-studentskim protestima.
Kao što je znakovrsno pojavljivanje Vučića na Beenteve. I iznošenje vlastite duševne boli što je lider najjače ovdašnje stranke podržao Tadića a ne Nikolića. Kao da mi nemamo duševne boli nakon ponašanja, prema nama, Vučićevog, u odelu ministra radikalnih informativnih dela, onomad u Srbiji.
Nu. Vučić je time jasno rekao da će sada, na izborima sljedeće godine, vratiti bol za bol. Naći će kandidata za Predsjednika Republike i podržati ga.
Ovdašnji propagatori Vlasti Srbije pokušaće sve da se primijeni Vučićeva tehnologija Aps Za Glavnog. S tim što to neće biti Mišković, kao u Srbiji, već Glavni u politici. Saveznici su se dijelom otkrili u brabonjisanju banjalučkim ulicama. To su delegati istih onih koji sada datumišu Srbiju. Saveznika će biti i domaćih, više nego što se očekuje.