среда, 19. јун 2013.

2157.
E GOVNINE I
E POTKAZIVAČI
 

Nešto sam pisao o uticaju Datuma na Srpsku. Kamo sreće da Srpsku jebe samo Datum. Pa sam pomenuo i gostovanje Prvog Potpredsjednika Vlade Republike Srbije na Beenteve. Rekavši da dvije Republike, svaka za sebe, trpe posljedice Datuma. Uzgred, niti će tamo biti Datuma niti Zelenog na semaforu. Ubacili su ih u kružni tok. Pa će da gi vrte, vrte.
Onda se javi moja omiljena trulež sa e Govnina. Odmah požurili da dojave Vučiću kako je tamo neki vasić iz Šumske pljuvao po njemu. Da ima u Srbiji i jedan sud, mogao bi da ih osudi, još na portirnici, za falsifikat.
Požurili su, kao da Vučić nema ovdje svoje da mu precizno jave. I kao da ne zna šta mislim i šta smo pričali javno, dok smo, obojica, bili ministri informacija.
Ali. Nije ovdje problem ni Vučić ni vasić.
Problem su medijska njedra Srbije u kojima može da se gnijezdi e Guja poput Zlukovićevog portala. Mada je on samo vrh ledenog brijega.
e, Moja Srbijo, e.
Sitni mali zluković i njegov prdolarski portal dio je jedne jadne Srbije, Srbije koja nije ni briselska, ni evropska, ni plavo-žuta, ni srpska, već je službena Srbija, Srbija premrežena službama, Srbije pod Fesom, Srbije kojoj ne može da se digne a hoće da jebe ovdašnje Srbe i kurčićem zvanim JMBG, pa se Kojo, Serđo i Čedo slikaju sa papirićem na prsima, Srbije koja cijeli jedan ovdašnji narod smatra Šumnjacima a jedino srpsko što ima granice, glavu i rep, naziva Šumska, Srbije turskih i šiptarskih pušača, Srbije poderanih putravaca dvadesetprvog vijeka, Srbije upišanih čakšira za pokazivanje u Briselu i Vašingtonu, Srbije bez nacije, Srbije koja je višestoljetni koncentrat propadanja Srpskog Roda, zluković i e govnine su, zajedno sa drugima, dio takvih Srbija i još gorih, ovdje nepomenutih, dio raspamećene Srbije bez duhovne, kulturološke i nacionalne hrabrosti, jer imaju hrabrost da napadaju samo onemoćalog Dobricu, NSPM i Kusturicu, a onima koji im pred očima mašu velikim mudima, a iza guzice, odgovarajućim palicama, samo se ponizno učmaruju i ljube čizme, dio Srbije koja razara samu sebe u želji da jednu časnu zemlju pretvori u prljadiku, dio Srbije koja sama sebi veže omču srebrenice oko vrata, kad je izgubila na kosovu, nek izgubi i na srebrenici a neka, sada izgube Srbi i Srpsku, samo neka živi crvljiva gamad iz trulih vrbovih panjeva Tužne Srbije, Srbije koja je rada skinuti, pred Briselašima i Kosovašima, čakšire, držeći učkur u zubima i moleći prolaznika da joj sveže ruke s one strane drveta, Srbije koja nije sposobna da bude alternativa ni Vučiću ni Tadiću nego samo da bude Opelo i Četeresnica Gnezdu koje ih je iznedrilo kroz tolika stoleća, Srbije koja je spremna da sve, kroz ta stoleća, proglasi pogrešnim.
Takvih Srbija su dio e Govnine. I još mnogi. Ima ih za celu septičku.
Samo vi, truli nedarci, radite svoj posao. Uvek će biti više dobrih Srbija, nego vas, istrulaka, isprdaka i mrmaka.