петак, 26. септембар 2014.

3246.
АМЕРИЧКИ ЉУДИ
И ДЕМОКРАТИЈА
ХАОСА

Сваке друге године у БиХ се појави једна дивизија Америчких Људи.
Пусти се прича о томе како је овај и овај Амерички Човјек. А како су овог и овог Америчани пустили низводу. Пошто су их, Амере, наводно, дотични, пустили нискурац.
Ну. Слушајући шта ових дана, и у дуљем периоду, прича Пичкин Хил, ријеч Наводно није баш потребна.
То, дабоме, може да буде и спин и магла и ракијска. Али Амерички утицај је овдје огроман. Као и у цијелом свијету. За њих не постоји мала и небитна земља. И за Гитљера, кад је освајао Драги Наш Исток није постојао мали градић гдје не треба успоставити тортуру типа Есесштурмбанфирер Лос Лос.
Колико Америчких Људи дјелује у БиХ, ни сам бог не зна. Провокација Усаида говори о једном дјелићу. Сви они, које ангажује та агенција, и не знајући, раде за Амере.
Здравко Гребо Уставотворитељ, неку вече у некој дискусионој просерионици у Федерацији, изрекао је став, не цитирам, да је БиХ од интереса за САД и по основу овдашњег успјешно расађеног тероризма и агресивног ислама.
Ја додајем да је овдашњи тероризам и крволочност ислама такође америчко дјело. То је једна од њихових алатки која злата вриједи на Балкану. За пола године то се може активирати као пријетња овом мирољубивом подручју од Пратера до Прешева. А том пријетњом, и активираном и неактивираном, поред осталих, веома успјешно се управља и подручјем и нацијама и државицама.
Гребо каже да су Американци створили ужас на Блистоку па се боји да по истом моделу и овдје не створе монструме који ће се отети контроли.
Опасност јесте реална.
Али не постоји могућност да се неки монструм, којег је ејаполирао Амер, ејаполат је политички ејакулат, отме контроли.
Отме се он. Али то само тако изгледа.
Пола Америке дан ноћ ради на продуковању и одржавању контролисаног хаоса и ужаса по свијету. Ништа ту није препуштено случају.

Као ни инсталирање Америчких Људи у малој усраној Босни. Који имају дебеле досјее и шифре, мислим, кодна имена, и који су, са том својом торбом, такође употребљиви, управљиви и испушљиви.