среда, 17. септембар 2014.

3229.
АКО ШКОТСКА
ОДЕ,
ВИСКИ ПОСТАЈЕ
БРЉА

Толика се важност Шкотске, након толико вијекова, изненада појавила, да ме чуди да се Велика Британија не зове Велика Шкотска.
Ако оде Шкотска, број сексуланих односа у ЕУ ће се смањити са 0,63 недјељно, на 0,56 per vagina.
Ако оде Шкотска, Краљица Мајка оставља неколико својих двораца на гнусној независној територији.
Ако оде Шкотска, Нато остаје без морнаричких база. Ако оде Шкотска, виски ће имати само 35 процената алкохола. И правиће се од грашка из Лијевче Поља.
Нисам ни претпостављао колико је Запад смијешан.
И колико почива на својим колонијалним темељима. Који имају особину да се саморестаурирају.
Ну. Нешто ми ни Шкоти немају црногорски, ни црноморски, проценат жеља за независношћу.
Као да су попили само пола вијавре. Па тек подјебавају Инглезе и велико краљевство у служби Америке.
Сва је прилика да ће Шкоти још да трпе хладне Инглезе, као што ће Српска морати још да трпи љигаве Сарајлије. А Руси превртљиве Украјинце. Каталонци осионе Шпанце. И оног педера Роналда.
Та западна трагикомедија, названа Ред Опасност Скотланд, у којој се извлаче и такве будалаштине да очекујем да Камером вечерас на Бибисију саопшти како је била велика грешка растурање СССР и да је у тој расцвјетини и миомирисини, било свима боље него данас, документује само о томе колико Запад почива на сили и присили.
Нашли су, чак, и неког бившег амбасадора који је рекао да је и Чесима и Словацима било боље заједно.
МВЈУП. Маму Вам Јебем. У Пупак.
Па, што сте све изразбијали и исподјељивали ако је то тако било добро. И како то да сте то сад схватили. Кад је распуклина стигла до вашег шупка.
Јебо ли вас Хасо из вица са Словенцем и Триглавом.
Задесио се Хасо у Словенији. На привременом раду у Сјеверној Социјалистичној Републици. Јакако би друкчије. Па га познаник, Словенац, неки доброљубив чојек са сјевера, наговорио, скоро натјерао, да се с њим попне на Триглав. Хасо је испуштао душу кроз све рупе на организму али је успио да се испне. Пуко поглед по словеншчини, ведрина божија, па се, скоро, виде и мрски јужњаки. Как је дол лепо. Каже Фант. Па, пичка ти матерна, што смо онда ишли оздо.
Кад је так лепо у заједници, зашто уопште имају проценте за одвајање.

Није лепо у заједници. Лепо је кад је неко гори а неко доли.