понедељак, 15. септембар 2014.

3224.
ОТКУД
НЕЏАД
НА НАСЛОВНИМ
СТРАНАМА

Не знам да ли постоји закривљење Простора. Али закривљење Јавне Свијести заиста постоји.
Јунаци наше појединачне и колективне свијести, које сами пиједестализујемо или које нам са свјетлосним трагом усађују умозак и подмозак постају, истовремено, све нижи и све виши.
По свим параматетрима вриједносност наших јунака се снижава. Али њихов значај у Јавности, која нас окружује и која нам их улијевкује, све је већи и они све виши. Иако је дупе вуче земљи, висина Имбецилне Ким, у нашим очима и подмозговљу, мјери се свјетлоснима раздаљинама.
Квалитет наших Јавних Јунака све више и више се Цецује.
Данас узмем новине. То је осамнаестхиљадити пут у животу, и још се нисам опаметио. Погледам, на свакој новини слика неког луђака. У колору. Човјек се надимкује Рамбо и изрешетан је, намртво, у Цазину.
Да видим ко је био Рамбо. Рамбо је одраније познат полицији. Па КојићеК на нсловним странама. Мора да има још нешто. Рамбо је прије неку годину пребио чичу од шездесетседам љета. Зар се тако постаје Рамбо. А онда је Рамба испребијао неко из генерације. Па за КојијеК онда Рамбо.
Будаласао је Рамбо нешто и на оној интернетској књизи лица.
Нема објашњења.

Осим ако у Цазину не живи два и по милиона читалаца новина. Плус читатељи за Независне и Глас Српске. Плус остали инсани.