субота, 9. новембар 2013.

2451.
НЕОВИСНИ
БЕЛИ
ЗАГРЕБ ГРАД
ВИДИО НАЈВЕЋЕГ
НА СВИЈЕТУ
 

Седамнаест дугијех годиница освајам љубавницу свог живота. И баш кад је пристала, у Загребу се појавио Највећи На Свијету. Један једини примјерак. Маму Му Јебем. Па, отишла да га види.
Аграмски неовисни медији препуни су вијести о томе да је Авион Антонов слетио на Плесо. То је совјетски транспортни авион. Чудо. Сада припада Украјини. А Украјина не пирпада никому. Још. Антонов Уно Унини лети по цијелом свијету и вози вангабаритне будалаштине. Скуп ко чивит. Али, како је пропао СССР, пропадала и флота па остао самац. Не само што је велик него је и дугачак. Ко игралиште за ногомет. Висок ко шестокатница. Диго се на шести кат а лежи.
Те, кад је слетио, те, кад је утовар, те, тко је пилот, те, тколико тона је тежак трансформатор, те, кад полијеће, те, одакле га пук гледа, те, далеко је, те, редарственици помажу.
Мислим да толико пажње не би изазвао ни Туђман. Да се особно укаже на Плесу. И засвијетли.
Та пажња према АА скала је провинцијализације и маргинализације Хрватске. Више нитко не долази у Хрватску. Па кад дође стара совјетска крнтија, догађај је првог реда. У међудобу, јебемо се са остацима Срба и Ћирилице. Враг им јебал матер.
Ну. Кроатска је на коњу. У Насеобину не долази ни Кацинов.