петак, 8. новембар 2013.

2445.
СТЕЖЕ СЕ ОБРУЧ
ОКО БОСИЋА,
СВЕ СУ ВЕЋИ ОВЧАРИ
ОКО ТОРА
 

Јебеш карактер који није лабилан.
Уторитељи, они који натјерују у торове, натјерали су Мисију Босића да сједне и разговара са Чавићем. Мрским некадашњим предсједником Есдееса. Који је, ономад, дао мандат још мрскијем Додику.
Не само да сједне него и да се договори о томе како двије велике партије, СТЈ, иду на изборе са једним кандидатом за Предсједника Републике. И то важно објаве.
Подразумијева се да ће то бити Чавић.
То је била Друга Босићева Офанзива. Прва је прохујала са брабоњцима.
Јасно је да Мисија Босић више нема куд.
Завезаних очију га воде пред штит Додику.
Јебо Режим, немој само да ја пред њим режим.
А од подршке прдоњака и чавоњака ни по шаке гласова.
Није тај директни изборни сучељ са Додиком најстравичнија ноћна мора Мискета Боскета. Мада он разумије да, ако изгуби, изгубио је све. Отеће му и Дистрикт Брчко. Изгубио је и мјесто Предсидетеља Есдееса, изгубио је као Фаворит Мисије.
Ако неће он на Сучељ, онда ће кандидат са Шарпланине.
А то је још стравичнија сторија. Шаровић ће то искористити, побиједио или непобиједио, против Босића јер га, Шаркета, није подржао цијели Есдеес, онај који је исе Боскетово.
А ако хоће он, Босић, да ли ће му дати Шарке. Који је сада, са ореолом жртве и са Крајишником као подршком, и који, кажу одозго, нема нечастиве изборне намјере, јачи него икад. Па ће унутарстраначка битка за кандидатуру бити једнако ризична за Боскета као и ударац главушом у штит Додиков.
Шта да радим, Света Десо.
Ноћима, у бунилу, пребире Босић.
Не ради ништа. Све ће ти Уторитељи рећи.
Ако кажу да се састанеш са васићем, рајком, рајком, састаћеш се. Сав сретан.