субота, 9. новембар 2013.

2448.
БОСИЋУ
СРЕБРЕНИЧКА
ОМЧА
ОКО ВРАТА
 

Уласком у тор са Чавићем, Босић, Младен, Мисија, потписао је Смртну Пресуду себи. А ако побиједи на изборима, и Републици Српској.
Референца Чавићу није то што је био Предсидетељ Есдееса, нити што је био Предсједник Републике Српске. За Уторење, њему је референца Сребрененца. Чавић је Признао Сребреницу у броју мислинаских жеља, на начин да је унередио Србе за десет вијекова испред ноздрва и седам вијекова изнад ушију.
Сада је та зобница испоручена Босићу.
Пошто је Чавић једна обична политичка Изумрлица, на Босића се игра.
Морам да будем јасан а не асоцијативан, тамовамомислен, замршен и лавиринтан.
Велики Кројачи траже играче који ће Србији наћи Ново Косово. Србије ће требати једно десет, двајест, Косова да се опере код Великих Кројача. Једно за Марка Краљевића. Једно за Милоша Обилића. Једно за Светог Саву. Једно за Дражу. Једно за Титу. Једно за Пизду Матерну.
Република Српска коубила се за Ново Србијанско Косово.
Још двајест година опште јебе.
Кад се једном одрекнеш Косова онда је све Другипут.
Босић је тај нови Српски Некосовни Лидер.
Он ће дати Републику Српску. Предати. Пристаће на изборе на Северу Срспке. Па ће у Бриселу изјавити да је излазак Срба на изборе њихова ствар а не ствар Брисела. И Сараја.
Онда ће неки Ријетко Кацин похвалити Босића за историјски бриселски споразума са Сарајевом.
Сумњам да Босић разумије Игру Великих Кројача. Навукао се на Мисију. Да уђе у историју. Као онај који је срушио Додика. Сумњам да је Босић схватио да није Додик, можда најпоштенији, можда најнепоштенији, у питању. У питању је Република Српска.
А рецепт је већ опробан. Повратници и Дужници посао обављају беспријекорно.
Пуна Зобница, Велика Гробница. Томан, Учење о Укопницима, 1972.
Српској су потребни Бриселаши.
Тај политички процес препознат је још за вријеме Тадића. И Тројног Глувог Босфорског. Само што је Додик био јачи лидер од Тадића па мина није упалила. А Орао пао, Орао пао. И  дошли су људи за Историјски Бриселски.
Покушало се и са Додиком бриселашити. Ал се није нешто показао.
Упоредо, дакле, са огољавањем Додика, траје окољавање Босића.  
Босић се, засад, доима као Провинцијалац управо приспио у хол велике жељезничке станице. Досад се доимао као Провинцијалац на малој жељезничкој станици.
Кад бацим грах, видим га у Поточарима.  
Жив а рахметли.