субота, 15. новембар 2014.

3368.
УМИШЉЕНИ
БОШЊО
ИЗЕТБЕГОВИЋ


·         Нема Босне
·         Босна је пропала држава
·         Караџић и Младић су хероји
·         Изетбеговић није добродошао у Републику Српску
·         Није било геноцида у Сребреници
Тефтер Ага Бакир Изетбеговић, умишљени лидер муслимана, Бошњака, турака и Босне, насљедник династије, има запис о томе шта је говорио Додик. Због чега не може у историјски пакт Демократска Фронта Акције.
Дабоме, чим га је он морао да извади, значи да није његова прича, нема формиран став о томе, њему су написали шта да каже. Или је глуп па не може да запамти пет кратких реченица.
Јебига. Сада сам се и ја зајебао. Нећу ни ја моћи у власт на нивоу Органа. Државних.
Ну. Шта је, дакле, спороно.
·         Нема Босне. Ако Бакир мисли да има Босне, што не пита Јосипа Пејаковића. Или што не дође, полицији ненајављен, у неко питомо мјесто у Републици Српској. Нећу да говорим у име Хрвата.
А ако доиста мисли да има Босне, претпистављам Босне и Херцеговине, онда је политички слијеп. И политички затуцан. Ако мисли да ће једна неизјава, Додика или било кога, промијенити чињенице и реалност.
·         Босна је пропала Држава. Па да није пропала, не би је у Дејтону правили. Не би је Ешдауни, Петричи, и други идиоти, одржавали на неуставним и недејтонским апаратима.
Мој Бакире, чим теби треба Комшић у Предсједништву, или, сада, Иванић, не требаш питати Јел пропала.
·         Караџић и Младић су хероји. А шта су Алија и Делић.
Они су јунаци из илустрација за пјесмице ЈЈЗмаја. Цицуљко, мицуљко.
·         Бакир није добро дошао у Републику Српску.
Ма. Није добродошао ни у Тузлу. Ни у Бихаћ. Само се прави будала.
·         Није било геноцида у Сребреници.
О томе нема шта да се каже. Судови не одређују шта је геноцид. Нарочито не они који ни Шешеља не умију да осуде. Ни да оптуже. Геноцид није оптужба према Србима. Геноцид је алатка за владање над муслиманима. Од стране Сараја. Док посљедњи муслиман не постане жртва, они ће бити на власти.
Ну. Други пут.
Пошто је Тефтер Ага Бакир рекао да је потписао са Савезом За Промјене, а са Додиком не може због Пет Кратких Реченица, занимљиво би било да се о томе изјасне Чобан Иванић, Босић и булументаријум за промјене. Да ли су положили тест са пет питања. Да ли су повољно одговорили на свих пет. Знам да је Чавић већ раније одговорио како ваља на питање о Геноциду.
Што се мене тиче не морају да се изјасне.
То је све го издајник.
ЈИБ. Их Бакир.