петак, 24. октобар 2014.

3305.
АТВ И ПИНК.
КОГА КУПУЈУ ПАРЕ
А ШТА СЕ
КУПУЈЕ ПАРАМА.

Има онај стари виц. Иду Хусо и Хасо кроз шуму. Шта мислиш има ли код нас више пара или педера. Пара нешто и има ал педера нема. Јелде. Бил дао гузице мени сада. Не би, што би ба дао, нијесмо педери. Бил дао за сто марки. Манеби. Бил дао за песто марки. Песто си реко. Песто. За песто би се могло размислити. Ето видиш да код нас има педера ал нема пара.
Онда је дошао рат па је нестало и пара.
Или смо само тако мислили, ми педери. Пошто су се паре појавиле у никад виђеном свјетлу и обиму. У тој усраној Босни и Херцеговини.
Појавиле су се и у Медијима.
Ну. Није ово почетак трактата о томе да ли у Медијима има више пара или педера.
Мада морам констатовати да је Педера овдје било и у рату а да су прве паре донијели Странци Усранци. Ови што су их опљачкали они их нису донијели, они су их однијели.
И у Медије су Странци донијели.
Боље да су нам донијели Еболу.
Данас у Данасу Наташа Б. Одаловић пише како је, као млада новинарка Радија Б92, гледала како се колеге отимају за лову из пројеката које су финансирали странци. Против Власти Србије. Додајем ја. Каква год је била.
Горчаљива НБО не каже шта је данас остало од Б92. Каква је данас Власт. И које на Њој. Шта је остало од Србије. И гдје је завршила инострана лова и они који су се отимали за њу.
А и не мора да се каже. Види се. Ко велико бело голо дупе на месечини.
То с парама је било и овдје, у БиХиС.
Дошли су странци да серу о демократији и да серу паре. Да серуцкају паре а да припреме Територију за покор и трајну пљачку. А паре, познато је, само људе кваре брже од пара.
Прво су их дали Медијима.
Треба ли да кажем шта је данас остало од свега. Од Медија није остало скоро ништа. А и у њима ништа. Осим вијести о хапшењима. Ухапсили неког из Пинка. Неког из Атевеа. Атеве је већ раније имао евидентиран секс са порезом. Беентеве имао пресуду.
И све то је само Врх Медијског Бријега.
Не могу Медији да буду под стакленим звоном.
Када би процедуралне институције радиле свој посао, као што знају кад треба да виси неки Бандић, уствари, точно одређени Бандић, онда би видјели да је криминал у Медијима, процентуално, много већи него у цијелом друштву.
Пошто не желим да серуцкам о демократији, а пара немам, рећи ћу нешто што неће изазвати позор и што неће нико цитирати.

У Медјима има Пара, има Педера, али посве мало Новинара.