петак, 18. јул 2014.

3104.
ОТПРАВНИК ВОЗОВА,
ХИЛМО, У ПЕРИОНИЦИ
НЕЗАВИСНИХ

Америчани су некидан објавили списак занимања која нестају. У врху су поштари, путари и новинари.
Незамисливе Новине су живи доказ за то. И новинар који је разговарао са Николетином Хилом, који је себи дозволио да га увале у ту зајебанцију Хемијске Чистионице.
Хилмо улито ствар у Тузли па позвао изасланство АмАмба у Ранковићевцу Горњем, конкретно Џона Копању. Гив ми двије стране Брадер Коп.
Нисмо ми никад мислили укидати ентитете. Наше политике, америчка и српскијанска, спајају се у једној тачки у бесконачности. Толико су блиске.
Ми знамо шта је Ранковић засрао код Срба. Хтио да Срби у Југославији буду грађанска већина и да онанишу по осталима. Ми савршено добро знамо какво је стање са национализмима. Иако ја никад нисам срео Бошњака који је рекао да је за унитаризам. Знам да је проблем када Бошњаци употријебе национализам па Срби се осјећају странцем и праве проблеме. И гура их у погрешном правцу. Па, јадничци, најебу због свог национализма, а најебу и због туђег.
И све тако, Хилмо еглени.
Јебао те Ранковић. Ти си нам дошао да објашњаваш шта је хтио Ранковић.
Каква парада дипломатског жутог кечапа и кича.
Хилмо, у ствари, у Несувислим, држи предавање о корупцији и Турцима.
Пошто живи у Сарајеву, било би логично да најприје мало предаје о Корупцији Пред Носом. И о Турцима. Није у питању изјава Ердогана о Сто Милиона. Цијела историја иступа Давутоглуа, нпр, говори о агресивној политици према БиХ у свјетлу подршке муслиманима, према Санџаку, према Македонији, према Косову.
Не видим потребу да се Хил овдје прави Хилари. Па да не види ко пуши а ко треба да попуши.
А Шајиновић је посебна изумирућа прича. Ви Американци, па ви Американци. А Хилмо Гола Голцата Балканчина. Па ви треба да урадите више. Ми не можемо сами. Баш је тужно што тако Срби мисле о Американцима. И Охаер би требао нешто да учини.
Толико је Шајин срао да је Хилмо упитао Да ли сте Ви то за Бонска овлаштења.
Из свега је само разабирљиво то да САД желе улазак БиХ у Нато и ЕУ. А у томе неке етничке групе праве националистичке проблеме и измишљају Турке.
Независне Новине, Независна Амбасада.

Незаборавни Хил.