петак, 18. јул 2014.

3103.
ФЕРДИНАНД,
СРПСКИ СВАТ,
МАРКАЛЕ,
ПЕТ МАКЕДОНАЦА,
МАЛЕЗИЈСКИ БОИНГ 777

Свијет је неоригиналан али толико ружан да се тешко фалсификује.
Без обзира што љепота траје кратко а ружноћа цијели живот, и такав Ружни Свијет, изгледа, дошао је до свог краја.
За мене, као економисту који није професор на Харварду и није добио Нобела, знак Краја Свијета, и изгледи за нови, јесте и формирање Развојне Банке Брикса.
БРИКС су Бразил, Русија, Индија, Кина и Јужноафричка Република.
Старом свијету су очи одавно крваве. Немере наноге. Али још му из ноздрва суче колонијални и територијалистички пламен, још му из ушију шикља први хемијски елемент капитализма, Тешки Профитеријум. А из гузице се размиљују Људска Права, Западна Демократија и миомирисни Неолиберализам као правац у љубавној поезији, односима у колективитету и одговор на Хуманизам и Ренесансу.
Крају Свијета, што је моје име за Стари Свијет, очајнички је потребан Свјетски Рат.
Јер само он може уништити конкуренте моћној Клинтонији. Моћна Клинтонија је Америка која одавно настоји да имитира Клинтона. Да јој се пуши у Бијелој Кући.
Дабоме. Као и прва два свјетска рата, ни овај се неће водити на тлу Клинтоније. Она ће од тога профитирати. Страдаће многи живаљ на земаљској кугли што и јесте циљ Капитализма и Неолиберализма. Јер. Много живља захтијева много држава и много суверенитета а то не иде са Профитеријумом.
Борба, и побједа која је била на видику, против Русије, нису више довољни за опстанак Старог Свијета. Искочили су на старт и дивови из Брикса. Њих може уназадити само Свјетски Рат. А онда опет испочетка. Свјетске институције, финансије, обнова, профит, монопол, збигњев, сорош, курац, палац.
Украјина је, на вратима Русије, а пола од ње и јест Русија, коубила се за почетак Свјетског Рата. Нисмо будале да почнемо Свјетски Рат на Куби.
Цијели пројект је почео са тим циљем. Још од Јулије. И наставља се обарањем Малезијског авиона.
То је Убиство Српског Свата. То је корак до оптужбе да Русија има оружје за масовно уништење. Већ је Клинтонка на свом твитерку написала да је авион вјероватно оборила Русија.
Све ћемо учинити да испровоцирамо Русију а онда ћемо опет на Стаљинград. Успут ћемо украјинизовати Кину, одвојити Тибет и слично, разјебати Индију. Има посла за петнаест година.
Само су се у једноме зајебали.
Требали су најприје формирати Савез За Промјене.