понедељак, 19. мај 2014.

2917.
е-новине у црнини
МИЛОСНИЦЕ МАЈКО,
ШТО НАМ КНУВИ
ШУМСКИ РАЈКО

Кукумајчење е-гованаца, е-сокоћала, у категорији просерала, посебне врсте сербијанских чмароиода на текст растурачине из шумовите здравосербске географије.

ПЕТАР ЛУКОВИЋ, СЦЕНА ПРВА: МИЛА МАЈКО АЛИ МИ ГА СТЕРА РАЈКО: Пројект девастирања националног консолидијума српског, након катаклизми током двадесетог вијека, изазваних властитим грешкама и иностраним преоравањима Балкана, Превославља и Славенства, пресудног процеса у опстанку Српске Нације, изложен је пројектованом разарању од стране анархорадикалних силница које личи садејство страних раменотапшитеља и тузмених дупеприљепака.
У НАШЕГА РАЈКА ВЕЛИКА СВИРАЈКА И ПРЕТЕШКА УДАРАЈКА: Десет је циљева пресудних, мада не и коначних, када се о Србима уопште, и Србији посебно, ради.
УПИТА НАС ШУМСКИ РАЈКО КО ЈЕ НАМА ТЕФТЕРДАЈКО:
1.       Фашизовати Србе и Србију. ОТКРИО НАС У НАШЕМ САЛАШУ КО КОМШИЈА ГОЛУ СНАШУ: Што више значајних и обичних појединаца обиљежити као фашисте и тако тај народ изједначити са логоровцима и тамнострелима над Србима а Србима одузети слободарство, жртву за нови свијет и херојство у славенском спасењу Европе. ДРАГА МАМО, ПИТА РАЈКО КОМЕ СВИТЊАК ДАМО:
2.       Цркву уништавати. Владике на колац набијати. Глогов колац, кад падну, посадити. Сатанизовати олтаре. НА КРСТ ЋЕ НАС РАЗАПЕТИ, МИЛОСНИЦЕ И ПРВОМЛЕКИЦЕ, ШТА СМО ДЕОЧЕКАЛИ ИЗ ШУМСКЕ МРСКЕ: Организовати вјерочуваре имена злог и намјере плаћене. НЕ ДОПУШТА ДА ЉУБАВ СВОЈУ ИЗЈАВИМО ПРЕМА ИСТОРИЈИ ИЗ БРИСЕЛА:
3.       Никога, ни власт, не хвалити, да се сиротиња раја не досјети. МУКА, МАЈКО, МУКА ВАЗДАН, КАКО РАЈКО, РАЈКО СУЧЕ КАРДАН:
4.       Ићи на Косово као Разгуз Нудигуз. ЗНАМО ДА СМО ГОЛОГУЗИ И НУДИГУЗИ АЛИ ОВАЈ ШУМЊАК ОД НАС ЧИНИ ДУШОГУЗ:
5.       Рушити Шумску чим зором удахне, чим на својим ногама душом дане, величати њене тамничаре и хвалити унитарне калдрмџије. СЕЈО, СЕСТРИЦЕ, ДРЖИ СЕ НА МАКАР И НА ЈЕДНОЈ НОЗИ, У РАЈКА СУ ЗГЛОБНИ БУШОРОЗИ:
6.       Раскрсти, разапни и глогуј сваког ко би могао бити и сјеме од опозиције гологузју сербском, овоземаљском и онобриселском. МАЈЧИЦЕ, МАЈКО, КАКО ЖАРИ РАЈКО, У КЕЦМАНА БИО ВРЕО, У РАЈКА ЈЕ УЖАРЕН, А ЈА, ПЕРА ТВОЈ, УПАРЕН:
7.       Уништавај културу и памет сербску, кадгод добијеш прилику. ОНАЈ БИО ВРЕО А ОВАЈ НА ОЧИ НАВЛАЧИ КОПРЕНУ И ВЕО: Обалегај сваког ствараоца, нарочито нескретљивог и неподјармљивог. ТРОКУРОВ НИЈЕ ОВЕ ОФАНЗИВЕ СЈАЈИО НА МЕНЕ, ПЕРУ СИРОТАНА:
8.       Русе одагнај. Стаљинград им прави сваког дана. Пусти их у Дунав па га онда смрзни. КУЉЧИНКАКУЉЧИНКАКУЉЧИНКА МАЈА, ПЕВА НАМА РАЈКО, А ТЕБИ СЕ КУКА МАЈКО:
9.       Муслимане и Шиптаре хвали и унебесај. У свему их постави прије Сербског рода и поретка. Укивај у звијезде њихове непостојеће и неприродне државе. ПРЕЗИРЕ НАС ШУМЊАК, СВЕ ДО ПРИЗРЕНА И ПИША ПО НАМА СА ГОРЕ ОЗРЕНА:
10.    Јединстевну и цјеловиту Босну дижи у небеса и моли јој се јавно, да те виде и послодавци, и пословође и костоглође, и пред црквом и пред џамијом. ИДЕ БОСНОМ И ТУЧЕ НАС САЛГИЈОМ ПОСНОМ. САМО КВРГЕ ПО ЊОЈ, ЈОЈ, МАЈКО, ЈОЈ:
Ове циљеве остварују најамници с обје стране Дрине. Распознају се по међусобном уважавању. ОВАКО НАС НИ МИКЕЛАНЂЕЛО НИЈЕ СЕЦИРАО: По истим темама и стрелима. Иста им је сиса и у устима и у гузици. Распознају се по дрипаштву и протуваштву. МАГНЕТНА РАЈКОНАНЦА, СУНЦЕ МУ ЈЕБЕМ: По сербском отпадништву и сулејманском издајном и отровном обичајству. ЛЕБАЦ ВИШЕ НЕ ЈЕДЕМ: По темама се распознају, по величању бомбардаша и месождера. ВОДУ НЕ ПИЈЕМ: По уновчењу србомрзја. ЈА, ПЕТАР ПРЦОМЕТАР: По наплавинском ждријелу. КОЈИ САМ КРВ НАВИКО ДА ПИЈЕМ, МАЈКО: По нужничком поријеклу. АЛ МЕ РАСЧЕТВРТИ РАЈКО: По истојезичном издајничком ријеку.

*оригинални текст Рајка Шумњака оваплотила подсвијест и несавјест Псетра Лутковића и његове е-пелене.

Уобичајена верзија текста, без сифилистичног мозговног лудила е-новина

ЦРНОСРБИЈАНЦИ,
ДУШОТАМЦИ
И ДУПЕДАВЦИ

Пројект девастирања националног консолидијума српског, након катаклизми током двадесетог вијека, изазваних властитим грешкама и иностраним преоравањима Балкана, Превославља и Славенства, пресудног процеса у опстанку Српске Нације, изложен је пројектованом разарању од стране анархорадикалних силница које личи садејство страних раменотапшитеља и тузмених дупеприљепака.
Десет је циљева пресудних, мада не и коначних, када се о Србима уопште, и Србији посебно, ради.
1.       Фашизовати Србе и Србију. Што више значајних и обичних појединаца обиљежити као фашисте и тако тај народ изједначити са логоровцима и тамнострелима над Србима а Србима одузети слободарство, жртву за нови свијет и херојство у славенском спасењу Европе.
2.       Цркву уништавати. Владике на колац набијати. Глогов колац, кад падну, посадити. Сатанизовати олтаре. Организовати вјерочуваре имена злог и намјере плаћене.
3.       Никога, ни власт, не хвалити, да се сиротиња раја не досјети.
4.       Ићи на Косово као Разгуз Нудигуз.
5.       Рушити Шумску чим зором удахне, чим на својим ногама душом дане, величати њене тамничаре и хвалити унитарне калдрмџије.
6.       Раскрсти, разапни и глогуј сваког ко би могао бити и сјеме од опозиције гологузју сербском, овоземаљском и онобриселском.
7.       Уништавај културу и памет сербску, кадгод добијеш прилику. Обалегај сваког ствараоца, нарочито нескретљивог и неподјармљивог.
8.       Русе одагнај. Стаљинград им прави сваког дана. Пусти их у Дунав па га онда смрзни.
9.       Муслимане и Шиптаре хвали и унебесај. У свему их постави прије Сербског рода и поретка. Укивај у звијезде њихове непостојеће и неприродне државе.
10.    Јединстевну и цјеловиту Босну дижи у небеса и моли јој се јавно, да те виде и послодавци, и пословође и костоглође, и пред црквом и пред џамијом.
Ове циљеве остварују најамници с обје стране Дрине. Распознају се по међусобном уважавању. По истим темама и стрелима. Иста им је сиса и у устима и у гузици. Распознају се по дрипаштву и протуваштву. По сербском отпадништву и сулејманском издајном и отровном обичајству. По темама се распознају, по величању бомбардаша и месождера. По уновчењу србомрзја. По наплавинском ждријелу. По нужничком поријеклу. По истојезичном издајничком ријеку.