уторак, 6. мај 2014.

2879.
МУСЛИМАНИ СУ
ПОВРАТНИЦИ
 А СРБИ СУ
ОДВРАТНИЦИ

Она змијолика протува, измигољени Комшић, најавио апелацију Уставним Суду БиХ, поводом одлуке Владе Републике Српске о провјери тачности података из пријаве пребивалишта у Држави Српској.
Одлично. Ево прилике да Република Српска каже да не признаје ингеренције Уставног Суда БиХ на територији Републике Српске и у односу на Србе Дистрикта Брчко.
У том смислу позивам Уставни Суд да уважи апелацију дотичног измигољчета.
Комшић се позива на људска права.
На Људска Права се позива и Америка када бомбардује Београд и Целу Србију.
Људска Права звуче феноменално. Само док се не разгрне први свјетлуцави плашт. И док се не дође до људи.
Када политичари Сарајевског Политичког Круга огрћу тај први свјетлуцави плашт, он је обавезно и усран.
Испод њега нису људи и њихова права, грађани и њихова једнакост, демократија и њена процедуралност. Испод су Јасеновачке Намјере.
Боље од свих политичких странака, правољубаца и аналитичара, намјеру Комшића и стварно стање људских права објаснио је Фонд ПИО Републике Српске и његов директор Младен Милић. И у свјетлу анализе, у свјетлу намјере и у свјетлу посљедица.
У Комшићевој Федерацији десетине хиљада Срба немају право на пензију иако су били пензионери прије ратова. Само зато што су Срби и што су однијели живу главу пред најездом Истребљења.
Да би добили ту пензију, односно, да би се пребацили са Фонда Српске у Фонд Федерације, требају им Надљудска Права. Њима се тражи папир и о броју стабала шљиве њихових предака за вријеме Селима Првог.
Та окрутност Отоманског Сарајева, која се у овом, тек једном од, сегменту очитује као пројекат да се Република Српска финансијки уништава плаћањем пензионих обавеза Федерације а да у њој, Српској, гласају непостојећи људи и тако утичу на политички мозаик и процесе, само је нови доказ да се са оваквим сарајевским странкама не може ни у пољски нужник а не у заједничку државу или у ЕУ.

Отоманско Сарајево вози на два истребљивачка колосијека према Србима. Чека да јадни пензионери изумру. А гласањем фантома, утвара и духова у Републици Српској, настоје да пониште и постојеће Србе, да их бирачки умање и истријебе.