петак, 11. април 2014.

2807.
ЗООЛОШКА
СРБИЈА.
АНИМАЛНА.
ЖИВОТИЊСКА.
СПОДОБИЧНА.

Постоји Прва Србија. Постоји Друга Србија. Можда постоји и Трећа. И Социјалдемократска чак.
Али постоји и ова из наслова. Коју предводе сподобе из Наслова Достојевског. ВИС Идиоти. Вокално Инструментални Састав. Са курчевим инструментом у глави, умјесто мозга.
Многи бедник спада у ту Животињску Србију. е новине, Петар Луковић и још понеко његов, сигурно.
Разумљива ми је та уредничка слобода, чак и као Уредничка Беда, да се подржава и ово и оно, да се буде и против и запротив и изапротив.
Разумљиво је да издркавајући егзибиционист подржава Шиптаре, призрен, турке, муслимански унитаризам. Да је против Срба и Српске, у ствари, против свих Срба изван његовог Србокруга. Разумем да би за то примио и паре, кад би му се ставио нож под грло.
Разумем да је против нас, овдје, Српске, и кад не уме то да објасни. Мада је то опасно. Најопаснији Срби у историји су они који ништа нису разумели. Чак и они који крену у добром смеру.
Не разумем да данас у Вучићевој, еуропској, напредњачкој, прошредерској, Сербији, постоји такав анималоптикоријум какав већ дуље време практикује Црнпетер Луковић.
Последњи такав испад према женској особи која је добила неку награду за сатитру, шта ли, у Мркоњић Граду, у Петровој Шумској Републици, може се мјерити само са средњовјековним ваљањем вјештица у катран и перје и са спаљивањем истих.
Колико халуциногена има на Србијанском Дну.
Какав је канибализам природан Србијанској Нељуду.
Колику болест треба носити у свести да би се толико подсвесно мрзило женско биће уопште.
Да ли је могуће да су Дивљаци који су крволочили Балканом одбогзнакад, оставили оваковог директног потомка.
Какво је рационално објашњење чињенице да некој Србијанској Протуви смета Република Шумска која с њом нема везе ни колико Исланд.
Да ли Вучић, у бољи живот За Две Године, убраја и Луковића.
Да ли зна с ким има посла. Да ли зна да оваквих идиотида има још у Србији.