петак, 11. април 2014.

2805.
СПРИЈЕЧИТЕ
ШКОТСКУ.
ИНАЧЕ ЋЕ СЕ
ЧЕЛЗИ ПРИПОЈИТИ
РУСИЈИ А СРПСКА
ПОСТАТИ КОНТИНЕНТ.

Свијет изгледа феноменално, какве све будале учествују у његовом кућепазитељству.
Јебене подворнике има. Кажем.
Мислим да је вријеме за Најновији Свјетски Поредак. Који би садржавао само једну одредбу.
Све што се догоди у Геополитичком Сранију посве случајно је слично са било чим, није преседан и нема никакве везе са оним што се може догодити.
Тако би се отклонила опасност да свако међународно насиље и сваки анархизам постану преседани а технологија постане бесплатна и уђе у редовну процедуру.
Видим. Данас неки изјавник кука како би независност Шкотске направила хаос у тим државним цјелинама и границама.
Такозвани Геолитотрк.
А сваки балкански политички жапчић учествује у кукњави о томе како су сви за цјеловиту БиХ, како Крим, Шкотска и Српска немају никакве везе, како је напредак на европском путу приоритет и он ће спасити Босну, Србе и Свијет, како Ангела Меркел и Обама не спавају, не жмире, него се само договарају шта да ураде са Босном. Јер. Ако Босна настави овакав вртоглав успон, даће и 23. премијера Турске. Односно Великог Везира Онога што је остало од Отоманске Империје.
Ангела и Обама, кажу Блиски Извори, темељиће своју акцију на Априлском Пакету.
Што се мене тиче могу и на Априлском Паркету. Нека још једном ходају по салама за састанке које, овдје, никад ништа нису ријешиле, током цијеле историје. И прије појаве паркета.
Овдје ствари рјешавају само Главе, Крв и Границе.
Слажем се да Косово није преседан.
Шта ће им преседан кад ће се Војводина одвојити од Србије. Само кад дође време.
Одвојиће се још много ствари од људи и људи од ствари.
Као што ће се даље крајинити Украјина. Без обзира што Крим није преседан.
Треба озбиљно схватити Напутинке.
Напутинка је нова ријеч. То је упутство за суштину а не само за територију. Јучер је Путин одаслао Напутинку о парама и Украјини. Из чега се лако види да је суштина свега да се осиромаши Украјина и осиромаши Русија која треба у том процесу да помаже Украјину а кад се Нама Дигне, да све разјебемо о почнемо да причамо о људским правима и демократији.
Ако Обама и Ангел, мало сам побркао род, мисле да је толико важно да Српска не буде Косово и Шкотска, слажем се. Дајте и нама 35 млрд$, Српској, а не турцима у Сарају.
Па нећемо никуд ићи. Четири, пет, година.