субота, 11. јануар 2014.

2597.
ДА ЛИ ГА САМО УЈКЕ,
У ХРВАТСКОЈ,
ДИЖУ НА СРБЕ,
ИЛИ ГА ЗАЦАКЛЕ
И КАКАВ ЂАКОН, ЈЕРЕЈ
И МИТРОПОЛИТ

Ниједан народ није тако талентован за самоцензуру, као што су обдарени Срби. То је народ који има, истовремено, и курчине и мале курчиће. С напоменом, да углавном користи ове друге.
Кад Газда, данас Шеф, каже да Говно мирише, сви поскоче, разноздрве се ко собови у борби за женку, и миришу, СТЈК. Не треба им Коко Шанел. Уши им помодре од мирисања.
Кад Кумровечки Јебач каже Братство и Јединство, Мајкувамбожју, само Срби полете ко муве на тај Шефов Шанел. А Српство цензуришу у 3ПЛМ.
Кад у Хрватској прогласе Вуковар посебним резерватом за његовање усташтва и фашизма, и траже референдум о Ћирилици која ће проћириличити тек кад се Срби у Хрватској толико најебу да их буде 50%, и кад Патријарх Иринеј пошаље посланицу у којој каже да је Хајка на Ћирилицу Прогон Срба и насип за повратак, онда неки Јован, главни србосвећеник за те унесрећене области, како је јављено, учини да се не прочита баш то из посланице. Те читао је Ђакон а у Цркви се баш не чује добро, јебига, није то сиднејска опера, па не знам да ли је прочитао или није прочитао.
Можда би Милановића требало питати. Он је био. Нека буде Свједок Сарадник.
ЈВГ, Георгије, који вас не поби са ажбахом.
Истина је посве гола. Не ради се о Прогону. Ради се о Јасеновцу 21. Вијека.
А Самоцензураши, који не би да наљуте Браћу Хрвате и Хрватску, не требају да иду у Цркву. Не требају ни у Шуме. Нису ни за курац.
Таква сервилност према злочину Прогона и Чишћења цијеле једне нације из цијеле једне државе, неразумљива је. Као и сервилност према Њемачкој. Немој да кажемо да је Њемачка крива и за Први и за Други свјетски рат. Да их не наљутимо. Данас смо пријатељи.
Јесмо пријатељи. Можда су нам и државе пријатељи. Можда и џепови. Али каме нам нису пријатељи.

Барем реци. Ако ти је Бог дао језик, није га дао да га туриш себи у гузицу.