петак, 10. јануар 2014.

2594.
ЛАГУМЏИЈИНИ
АНАРХИСТИ
СУ ПРАВА
АЛ КАИДА
ЗА СРПСКУ

Фундаменталист Денис Бећировић, Есдепеов парламентарац на дужности Предсједавајућег Представничког дијела ПСБиХ, искористио је ту заједничку институцију да би сатанизовао Републику Српску, поводом Дана Републике.
Та сатанизација није никаква новост.
Проблем је у перманентној свијести која не може да прихвати основну ванотоманску чињеницу да свако има право да слави шта хоће. Ако Срби желе да славе дан када је Деда Милоје први пут видио добро женско, нека славе.
Отоманска потреба да се одређује Србима све, па и славе, латентна је сабља над Србима и Републиком Српском.
Сарај тиме показује да Отоманска Империја није пропала. Да стоји у њиховој свијести неокрњена. Да је у њиховим срцима као замјена за протекле вијекове, демократију, народну самосталност и Европу.
Денис Бећировић је Анархист Есдепеа.
Ни то Анархист, у Сарају, није новост.
Када би постојале виљушке и сатаре за Репубкику Српску, и када би се то могло, Сарајски Анархисти би је појели прије акшама.
Бећировићево јавно кориштење заједничке институције за поповање, а у ствари покушај Поробљавања, Републици Српској, индикација је да је Есдепе, и Лагумџија, један обични џихадски пункт који се представља социјалдемократском странком.
Када би Републику Српску убацили у кавез Есдепеа и Есдеа, истовремено, Есдепе би је рашчерупао тако брзо да не би ни двапут лепутнула једним крилом. Ови би, барем, чекали да се договоре Бакир и Тихић.
Па им остави Лагумџију за министра иностраних послова, па их пусти на Дрину, па с њима тикве сади, па им награди Никшића.

Добро је. Бећировића треба пуштати прије дневника Ертереса, једно деведесет дана, на сешце, да и будале виде шта нам мисле.