четвртак, 5. децембар 2013.

2512.
ОФАРБАЈ СЕ,
СЕФЕРЕ,
ПАТРИОТО
БЛАТА И ОПАНАКА
 

Сефер Халиловић, муслимански политички Михајљица, генерал у пензији, миноран по политичком утицају али битан као индикацијска лампица ставова агресивног, милитантног и фундаменталног муслиманског паравојног вођства, у рату и послије рата, чији је највећи ратни успјех то што се није задесио на балкону свог стана када је неко сарајевско патриотско крило одлучило да га дигне у ваздух а оптужи Србе, бави се зукорлић-церићевом геостратегијом Балкана па лансира тезу о томе да ће прије Санџак постати дио БиХ него што ће Република Српска постати дио Србије. То би се десило ако би Николић и Додик покушали да осамостале Српску и припоје је Србији.
За необавијештене и млађе нараштаје морам рећи да је Санџак срце европске демократије, просперитета и људских права. Тамо су археолози пронашли писане уставе старе пет, шест, седам, осам, деве и десет хиљада година. Ископавања се настављају. Ванземаљци су прво слетјели у санџак. Мислим, телепортирали се. А становништво Финске 99,9999999% гена има санџачких. И кад су то сазнали почели су сви да се фарбају, ко Сефер. А када је Отоманска империја освојила ове просторе, сви у се султанови, и султан сам, црвенили од стида седам непрекидних година. Било их срамота што су на сабљи и коњу дошли у такву цивилизацију. Седам наредних непрекидних година су молили санџаклије да омогуће да се Отомсанска Империја припоји Санџаку. Они ни мукајат.
Ну. Сефер Фарбер, Босански Патриот, Сунце Ти Јебот, каже да нико из БиХ неће изнијети Републику Српску. Море само мало земље и прашине на ципелама. Онај ко не жели да живи са друга два народа море ић.
То је класични став Босанске Опаначке Земљане Демократије.
Само, чини ми се да ће Сефер и његови морати да иду. Муслиманско, бошњачко, политичко, вјерско и парамилитарно вођство, непрекидно даје знаке да не жели да живи са друга два народа. Осим са Сејдићем и Финцијем. А са Лагумџијом морају.