четвртак, 17. октобар 2013.

2400.
ВАНРЕДНИ БОСИЋ
РАЗУМИЈЕ СЕ У
РЕПУБЛИКУ СРПСКУ
КО МАРА УКК
 

Младен Босић, у народу познат као Мисија, у Централној Изборној Комисији као МБМ, како је и заведен у категорији Лидери.ба, а у Тајном Међународном Ординаријату, за којег се ангажовао, под кодним именом Брчакчић, затражио је ванредне изборе у Републици Српској. На свим нивоима. И у Требињу. И у Градишци, гдје Есдеес постиже изузетне резултате. СТЈ.
Босић је као главни разлог навео количину афера које у Републици Српској избијају сваког дана. На једном блогу и на Беентелевизији.
Ако ћемо да гледамо ко има клемпаве уши, онда бих ја могао рећи да је Есдеес из рата извео Републику Српску, и послије рата јој јебао матер, тако да смо ванредне избори требали имати сваког понедјељка, све до данашњег дана.
Али, озбиљно.
Међународни суфлери су се, очито, окренули, Босићу. И њему сугеришу шта треба да ради у својој Мисији. Јер. Шути Иванић, шути Чавић, шути Крсмановић, шути Михајлица. Мада они и немају шта да кажу. Само игра Босић.
Босић жели да створи ситуацију апсолутне кризе у Републици Српској. Без обзира што и Филе види да је Федерација у Пичци Матерној.
Жели да каже да је Република Српска изнутра трула и да сама генерише свој неиздржљиви смрад. Па само они, Есдеес и Босић, могу да је изведу на зелену грану.
Добро што се Босић не разумије у Републику Српску и у Кецнаједанест ситуацију у коју је Лагумџија довео Федерацију и Бошњаке, као ни у то што Република Српска треба да користи тај рудник до задње лопате драгоцјеног ријетког политичког метала. Добро и што не зна да су смијешни и немогући избори у години избора.
Чуди ме да не схвата да би за њега, Есдеес и цијелу Отпозицију, било најбоље да се избори сљедеће године одгоде на барем четири године. Док они, кукавци, а и њихови послодавци, не пронађу неки смислен концепт са којим ће се појавити пред јавношћу, народом и Републиком Српском.
Каскајући овако, за жутилом медија и политичког кокодакања, неће нигдје стићи. Нису нигдје пристали. Од Есдееса, мада то не значи и од Босића, очекује се Политички Концепт који ће јавност и бирачи препознати као алтернативу.
Ванредни избори су идеја из арсенала Владе у сјени Мрве Прстојевића.
Босићу би боље било да се укључио у неку колону, у Федерацији, и махао змајевском бразилском заставом.
Толика је његова веза са интересима Републике Српске.