уторак, 15. октобар 2013.

2395.
БОШЊАЦИ
ИМАЈУ ВИШЕ
ЉУДСКИХ ПРАВА
НЕГО МАЧКА ДЛАКА
 

Не смијеш ни мрднути ни прднути, одмах дирнеш у Људска Права Бошњака.
Извјесна група бјелосвијетаца, међу којима има и класичних плаћеника које ангажују лобисти, што је демократски вид мита и корупције, такозвани Мито.д.о.о., у којој су Френсис Бојл, заступник БиХ за бојлере из Шамца, СТЈ, Дејвид Петигру, професор друштвених наука за петинг и игру, Марко Атила Хоаре Астерикс, Стивен Лионард Јакобс Нес Кафа, Сафија Солиман Деникен, амерички писац којег ја не знам, Крис Метије и директор института за истраживање „геноцида канаде“ Емир Рамић Пирамидовић, у улози жалиоца, распутила је писма по бијелом свијету о црном угрожавању Људских Права Бошњака приликом Великог Празника Пописа. Становништва у БиХ. Наводнике никад не користим. Само овај пут, да се види ова луда синтагма, једнако луда као и побројани персоналијум.
Тај Бошњачки Попис ми је, иначе, једна од огавнијих категорија и актегорија али ме ово заинтересовало по приниципу Шта Сад Оће. ШСО.
Група Геноцида Канаде пише да Попис не пописује Бошњаке који не живе у БиХ. И то је Кршење Људска Права.
Прије него што рекнем да је то типична српска теза, рећи ћу двије ствари. Прво. Јебала вас људска права. Да је то битна категорија, онај ко је измислио људе, измислио би и људска права, па би их свако носио око врата и био недодирљив. Свијет и човјечанство преживљава и иде напријед константно непоштујући било каква права. Друго. Шта ћемо ми, сви остали, чија су људска права прекршили Бошњаци чије је вјерско, парамилитарно и политичко вођство Жртвовало Мир зарад Босне и Херцеговине. Мир је, мнијем, такође људско право. Ја ни данас нисам за рат, а нисам никад ни био, али сам морао да вам јебем матер, толике, године, у блатњавим, усраним и крвавим рововима наше лијепе а ваше усране Насеобине. Гдје су моја људска права о којима ти сереш из канаде.
А то Бошњачко Српство.
Па, захтјев да се попише сваки живи инсан који се осјећа Бошњаком, ма гдје био у свијету, на свијету и под свијетом, јесте варијанта српске тезе Српска земља је тамо гдје су Српски гробови.