петак, 13. септембар 2013.

2328.
МЛАДЕН ИВАНИЋ,
ГРАНД ПРОДАКШН,
МЛАЂО ТРОФРТАЉКА

 
Видим. Српскијански хероји против Режима, страшно се искурче само кад су на сарајевским медијима. Чекајући да доспију  на још нешто сарајевско.
Младен Иванић каже да је Додик приучени шаторски пјевач. И да је Република Српска сада најнезапосленија у својој историји. Што си мањи опозиционар све се више осјећаш историјски, СТЈ. Као да је Република Српска настала одмах по пропасти Старог Рима.
И све си значајнији музички критичар.
Можда Додик и јесте приучени шаторски пјевач. Али та Иванићева тврдња имплицира да је Иванић оперски пјевач. Кур Бечких Дјечака.
Мада је свима јасно да, када би Иванић дошао под шатор, и запјевао, побјегао би и Рудоња, и публика, и празне гајбе. И шатор би побјегао. Неки би побјегли само због визуелних ефеката.
Како се тај фини извиђачјугенд, Дјечачић Демократског Прогреса спустио на шаторски ниво.
Боље би му било да јавности појасни шта значи иницијатива његовог Пањџије на мјесту градоначелника Требиња, о установљавању химне, заставе и грба Источне Херцегвучуревине.
И да ли ће та Саовучур имати и своје шаторе.
Јер. То што ради Вучуревић, предлаже и иницириа, за затвор је. То је велеиздаја. Њега само спашавају закони који нису као, нпр, у Србији. Да се распсусти та градска скупштина, он разжезли, и распишу нови локални избори.
То је комадање Републике Српске.
Да би се лакше побацала псима.
То је проблем Млађе Трофртаљке. А не Додиков распон гласа и слуха.