уторак, 10. септембар 2013.

2323.
КАКВА ЈЕ РАЗЛИКА
ИЗМЕЂУ АМЕРИКЕ
И ГИТЉЕРА
 

Обзиром да је и Гитљер желио да влада свијетом.
Гитљер је, дабоме, био лудак. Кога је подржавао цијели народ. Барем у вријеме црнокошуљашког узлета и истребљења Јевреја, и Славена, што им је, Фолксу, доносило невјероватан усхит.
Обама није лудак. И њега, Никсона, Буша, свеједно, не подржава цијели народ. Мада је у Америци народ посебна категорија.
Обама је Пријеседник Америке. Али њен Лудак се не види. Не појављује се. И живи дуго. ЈМС. Још од Хирошиме и Нагасакија. Шта. Од Индијанаца. И борбе за Људска права Бијелаца.
И свијет чини много да се не виде разлике и сличности између Гитљера и Америке.
Након истребљења нација, вјера, језика, тијела и душа, у Гитљеровој Душегупки, коју је требало очистити за Плаву Крв, Истребљење у Хирошими и Нагасакију је оправдано тиме што Јапан није хтио да се преда.
Кад ли је почео Двоструки Педаљ, Маму Му Јебем.
Гитљер је практиковао Блицкриг. Док није наишао на Стаљинград.
Америка практикује Перманенткриг.
Гитљер је формирао логоре за истребљење.
Америка сруши све, убије Садама, Гадафија, свеједно, и онда се земља сама претвори у свој логор у коме дан ноћ, по петнаест година, траје истребљење. Америка формира логоре за самостално масовно уништње. Нау-хау, СТЈ.  Сјетимо се Вијетнама. Не зна се шта је било крвавије и страхотичније. Или кад су Били Амери. Или кад су Попушили Амери. Па отишли.
Гитљер је хтио Кавказ и Нафтна Поља. И Ујак би, сине. Исто Кавказ и Нафтна Поља. Али не само на Црном Мору. Сва Нафтна Поља.
Гитљер је имао своје Јевреје и Славене за истребљење. То је ужасни геноцидијум. Али, нека се нико не увриједи, то му је био само маркетиншки трик за овладање свијетом.
Америка нема своје Јевреје и Славене. Она не бира. А маркетиншки трик је Демократија. Коју доносе роде и авакси. И амерички Национални Интерес. Од Сурдулицу па до предграђа Дамаска.
Гитљер је имао свој Стаљинград. Који је, нарочито на потезу Стаљинград – Рајхстаг, коштао милионе живота и спасио Запад. Запад је, много касније, одлучио да врати Истоку, тако што ће учинити све да га уништи.
Да ли ће Америка икада имати свој Стаљинград. Као што су Баћушке гинуле за њу.
Имаће. Имаће. Кад се крене од Небеског Мира до Кипа Слободе.
У међудобу, Америка ће уводити Ћирилицу у Сирију, у Либију Косово а у Иран Линију Вировитица – Карловац – Карлобаг.