уторак, 2. јул 2013.

2188.
ЗВЕРБИ
СА ДНА
СЕРБИЈЕ

Мислио сам да је онај Петар Слудовић, са е Говнина, ријетког србијанског просрала у тој класи, умро.
Мало сам се био забавио оставком а и пазио сам да не станем у који брабоњак, намножило их се Овдје, скоро као и у Србији. Чудо једно.
Кад, видим, жив је.
Али да не бих бринуо бригу сваки пут, његовима унапријед изјављујем саучешће. Да сам ближе његовом родном гробљу, разапео бих шаторче, набавио суву храну и чекао укоп. Да не пропустим догађај.
Шта има Петре.
У твојој глави. У Србији видим шта има. Имал ишта осим Додика. Јебо Те Он. И вас из Класе. Бринете ли се и о чему другом. Осим да Срби Овдје, у Републици Српској, постану Север Босне. Да нестане Ваше Лијепе Шумске. Да се Расрбе, да их све претворите у криминалце и лопове, да им натучете фес са мудима умјесто кићанке, да их нагузите, кад већ сепета немате. Пошто сте их потрошили за Книнске Србе.
Шта има на Дну Сербије. Код вас Зверба. Ви сте Звери Сербије. Шта има у црвљивим наћвама, у сунцем прегорелим путравцима, у рупама којим се крећу мишеви мекињари, у приглавцима смрдљивим, шта има. Шта има у Блату Сербије. Чучнел Србљановићка кад пиша. За које денаре радите, ви са Данца Сербије. Ил за денаре или за Курац. Треће вредноте за вас нема. Петре Сербометре.
Морам рећи да вас сажалијевам. Што је велики напор моје душе. Вас са Дна. Устаните. Мада знам да нисте у стању. Устаните. И Сербија се дигла. Како тако. Само ви пужете у том блату Милошевића и Аркана. Кертеса и Маркана. Пужете у својим аналним и анималним текстовима и мислима. Чак и онај са Стандарда пише озбиљно. А ви само тражите непријатеље међу Србима. Да ли вам плаћају по увету. Као лисице, по репу. Ко да сте потомци турака. Јебо вас, а нарочито тебе, Злуковићу, Муазуки, Муамер Зукорлић. А и Синба Кир.