среда, 3. јул 2013.


2189.
ПОГЛЕДАЈ
СОКАК СВОЈ,
МУНИРА

 
Мунира Субашић, Мајке Сребренице или тако нешто, која каже Ми и данас копамо своју дјецу,свакакве босанске језике сам чуо али овако нештомонструозно нисам никад, пала је у опште разочарење и депилепсију, депресију са елементима епилепсије, због пуштања на слободу Момчила Крајишника. Који је, ваљда, одгулио двије трећине казне, па по обичајном хашком праву може да буде ослобођен.
Мунира вели да је то трећи геноцид над њима. Да Мерон Теодор забија нож у леђа жртвама и живима. А био је у Сребреници и рекао да је то био геноцид.
Изгледа, Мунира, да се нешто, у међувремену, десило, или са Мероном и Хагом, или са геноцидом.
Крајишник са тим нема никакве везе.
Као ни Мунира са геноцидом. Јер, јадним ненама, које су злоупотријебљене као мајке жртава, па их се вода по нарученим демонстраријумима као мечке, испран је мозак геноцидом а да оне и не знају нити могу схватити сву комплексност тог појма. Нарочито не могу схватити да геноцида у Босни и Херцеговини није било. Да он постоји само као политички Срп За Србе. Па се тако и Хрватска и Србија међутуже за геноцид. Само чекам кад ће нас Словенци оптужити.
Биће да се претјерало са тим геноцидом.
Међународна заједница жели функционалну БиХ, па макар била и унитарна. Али не вјерујем да жели да се истријебе Хрвати и Срби, што креатори пропаганде геноцида очито желе јер им Свети Геноцид даје право на Свету Босну.
Јасно је да БиХ не може опстати ако ће деценијама и вијековима овдје да се млати геноцидом. Без икаквог утемељења у било ком сегменту, од најобичније истраге и идентификације до мултуидисциплинарног разматрања ширих унутрашњих и вањских околности.
Па су Велики Кројачи схватили да то Хаговање и Геноцидијум трајно Србе, Овдје, они у Србију су се давно осамосталили од Косова, тјера у осамостаљење од БиХ.
А Момчило Крајишник.
Он није крив за оно за што је осуђен.
Момо је један неспособни приградски сарајевски Србин, опчињен Сарајевом, који је добар дио своје дјелатности у рату и послије рата провео у пројекту Како да замијеним Радована. Да постанем Цар. Или можда Краљ.
И он је крив Србима а не Хагу и Правди. А Муниру да не помињем.
Него, ти Мунира погледај свој сокак, анђеле, види ко је по њему засро и запишо прашину. Изаћи ће истина и о Сребреници. Много спорије него Момо из Хага. Али ће изаћи.