петак, 5. јул 2013.

2192.
СОРЕНСЕН
ДОШАО
ДО НАРОДА
 

Соренсен, један од посебних, специјалних, јединствених и овлаштених представника, нека врста One Муриња ЕУ у БиХ, имао је у Стоцу, на тврдом камену, тврдо излагање јавности.
Народ је крив у БиХ. Народ који иде на изборе и бира такве политичаре који са нама раде тако како раде.
У Просерицама Међународне Заједницде, Соренсен је начинио нови корак. Досад се углавном баљезгало о неодговорним политичарима који не спроводе оно што захтијевају Бабе & Бебе. О Елитама којима је важнији ускостраначки интерес од интереса народа.
Ту смо, дакле, Мили Брате Петер.
Народ, Маму Му Јебем. Шта ће народ ту. Шта ће му избори. Трипут режи, једном кроји. Као у Египту. Мубарак Диктатор. Народ и Стрит има да користе демократију. Кад је искористе, не ваља. Дошли оне које је народ изабрао. Режи, не кроји. Док не сјебемо сав народ. Прије тога завади православце, Копте, и муслимане. Нешто ми познато.
Најбоље је да у Египту нема ни народа, ни избора. Само Мубарак. Док вам је добар.
Што те мало не пошаљу у Египат. Тако драгоцјене ставове штета је трошити у БиХ. Овдје се народ неће промијенити. Покушало се са сепетисањем, са калајисањем, са братством и јединством, са жртвом мира за бих. Чак се покушало и са олимпијадом. И ништа.
Можда, једино, да се из БиХ протјерају, олујишу Срби, као из Хрватске, па да онда и БиХ, сретна и берићетна, глатко уђе у ЕУ и Нато, као и Хрватска.
Да ли си мислио на све народе. МБП.