четвртак, 29. мај 2008.

O DERATIZACIJI HRVATSKE
Ne želim da budem loš prorok.
Ali srpsko pitanje će stići Hrvatsku kad-tad. Kao jermensko Tursku na vratima Evropske unije.
Taj manjak 300 ili više tisuća Srba je etničko čišćenje, progon, pogrom, fašistička ideologija opredmećena u sterilizaciji, deratizaciji i pohrvaaćenju neba, zemlje i vode.
Taj manjak 300 ili više tisuća Srba Hrvatske nije redarstveno-vojna akcija protiv agresora, kako to objašnjava Mesić, pominjući kako HV nije slala tenkove na Srbiju a Srbija, kao, jest na Hrvatsku. Mesić zaboravlja da su to bili tenkovi JNA i da se Hrvatska na neustavan i nedogovoran način otcijepila od SFRJ. Da su to radili na ustavan i odgovoran način, moglo se dogovoriti i ta farsa sa tenkovim pa i ta nesreća sa Srbima. Ali i sa hrvatskim žrtvama i razaranjima. Ali, ne. Grimasoidni povjesničar je htio da ode pod zemlju kao stvoritelj Nezavisne Tisućljetne Države. Tako je on i to političko vođstvo krivo za rat koliko i onaj Požarevac i drugi Šešelji. Krivi su i za rat u BiH. Jer, kad je Nezavidsna Država postala neovisna bez kulturnog suglasja, BiH je postala klaonica.
Taj manjak se ne može pravdati reaktivnim slijedom srpskih budalaština tipa balvan-revolucija itd. Hrvatska je imala plan da zaključi tehnološki proces Jasenovac i točkira NDH. Što će, pri tome, biti sa Srbima, Hrvatima u BiH itd, nije bitno.
Dakle ministar Vuk, Jeremić, je rekao bezazlenu istinu.
Jednog dana će to biti teška i bolna istina. Dana kada neki od Velikih Regulatora budu imali plan a Hrvatska im bude stajala na putu.