понедељак, 1. септембар 2014.

3193.
КАД ЗЛАГУМЏИЈА
НЕШТО РЕКНЕ,
И БОСАНСКИ ВОЛОВИ
СЕБЕ ИЛИ СЕ,
ПОЧЕШУ ПО ГУЗИЦИ

Тај Страшни Сарајски Јебач Матера, Златко Лагумџија, духовни отац Жељка Комшића, СДПелај Лама, Давутоглу Босне и цијелог Обреновог Добоја, узрујао се у ово предизборно неурозно вријеме.
Није чуо за Томанову изреку Не узбуђуј се кад ниси го. Гола. Љепше звучи. Не узбуђуј се, Златко, кад ниси гола.
Човић и Додик су нешто изјавили о Трећем Ентитету и Разбашкаривању БиХ, Башка Ми, Башка Ви, БМБВ, па је Злагумџија рекао да су они политички диносауруси. Шта имају да призивају Чуда да се десе.
Могу да се сложим да су она двојица диносауруси. Непомјерљиви су.
Али. Морам да констатујем и да је Злагумџија Политичка Пантљичара. СТЈ. Босна не може да је се ријеши, изасере, ни кад би десет година имала перманентни пролив.
Пантљичара каже да Двосаурус мора да буде сигуран да у БиХ постоје снаге које неће прихватити ни да се прича о томе а камоли да ће пристати на подјелу. Доста је више тог национализма и националне реторике.
Такореко.
Златаган је прва комична пантљичара у паразитској историји и свијету.
Највећи национализам у Хрвата у БиХ, поред оног нормалног, стандардизованог, из прве уградње, креирао је управо он, Златаган Лагумџија. До појаве његововог Хермафродитног Хрвата, Жељка Комшића, Човић је био Маламаца. Скоро ко Рагуж.
Ето шта сте ишчачкали. Ишчовићкали.
Исто и код Додика. Док не престанете поповати и илакати из Сараја, Републици Српској и Србима, биће Додика и Националиста.
Мислили да ће бити довољно сјебати васића.
Златаган јесте Смијешна Босанска Пантљичара, само је Бакир Изетбеговић већа и дужа, пошто је наслиједио Бабу, наслиједио Тихића, након свог одапињања, наслиједиће сам себе, али је и, Злагумџија, трагична политичка фигура.
Нема тако лаганог гивихта који би на кантару извагао тежину његових изјава.

Док се не пронађе бестежински.