недеља, 25. мај 2014.

2935.
САМОЗАВАРАВАЊЕ
ЂОКОВИЋЕВИМ
ТРОПРСТОМ

Извјесни љекар из Тузле, Бошњак, написао, отворено, да ће, кад год буде гледао Нолета а Ноле побиједи и дигне Три Прста, и он, Бошњак, да их дигне. Искрено. Ненатјерано. И са одушевљењем.
Ноле му је, вели, отворио и очи и прсте.
Јер та Три Прста он је досад повезивао са неким прљавим и чупавим брадоњама који су након силовања дизали у небо Три Прста. А са друга три га отресали по ледини и пањевима.
За мене, као великог српског писца малих домета, битнија је ова искрена веза Прљавих и Брадатих Срба са Три Прста него одушевљење Нолетом који је дао неку лову за помоћ људима у Србији и БиХ а који су страдали у Великом Поводњу 2014.
Тузлански доктор је открио како функционишу балкански међунационални и вјерски односи. Ако и на једном Србину видиш прљаву и смрдљиву браду, повежи је са свим Србима. И Богтевеселио. Тако, више, не мораш да имаш било каква мјерила, било какав систем вриједности, било какав однос према добром или лошем, ни код својих ни код туђих.
Браде твојих су најљепше и најчистије у васељени. Браде туђих су најнеуредније, најпрљавије и најсмрдљивије. Просто српске и четничке.
Да ли је Ноле престао бити Четник кад је рекао да свјетски медији не помињу трагедију народа на Балкану и кад је са Три Прста дао Пет Стотки. А и Да ли је прије тога био Четник.
Мало је компликовано. Јелде.
Тешка им медијска блокада. А у њој Срби живе више од двије деценије. Сад су је и други мало осјетили. То је тек петинг. Какав је секс медијске блокаде практикован према Србима, Србији и Српској.
Добро каже Ведрана Рудан.
Ако воде и блато још потрају угушиће нас Братство и Јединство.
Они који су најразорније радили против Братства и Јединства сада истичу како треба бити Људина кад је мука. Како не треба гледати Ко Је Ко. Како је Ноле Добрица. А Добрица је Идеолог Зла.
Како се лако купите за кесицу дуката.
Како мислите да ћете са хвалом Нолета, са себе сапрати све што сте учинили Нолетом Народу.
Како вам је тежак Источни Гријех.
Како се заваравате.
Ништа се међу нацијама и народима није промијенило једном великом поплавом.
А Ноле, о томе сам већ писао, нема много везе са оним што ви мрзите. Он је сам свој производ и производ своје породице. Он је свјетски човјек. Тако и функциониште. Зато даје донацију и има фондацију.
За њега су три прста Комјуникејшнс, за вас су Четништво.
А то је велика разлика. Не само у даљини него и у висини.