среда, 30. април 2014.

2854.
РАТКО
МЛАДИЋ
СРПСКИ
ХЕРОЈ

Извјесни млађи официр, припадник Оружаних Снага БиХ, СТЈ, иначе Етнички Србин из Калиновика, фотографисао се, негдје, испод велике слике Ратка Младића, српског сина са чином генерала.
Увијек будне Оружане Снаге БиХ, јер ННННС, Непријатељ Народа Никад Не Спава, одмах су сазнале да је дотични ту фотографију офејсбучио и покренуле су процедуру. Он, је несретник, одмах уклонио доказни материјал, али интернет све памти па су се медији дочепали тог недоличног, издајничког и дисциплинског предмета.
Надлежни су изјавили да ће проучити предмет.
И ја мислим да је, дотични Етнички Србин, одговоран.
Јер је Пичка Једна. Због чега уклањати фотографију.
И јер није требао да буде, ако баш материјално и социјално не мора, у тим усраним Оружаним Снагама БиХ.
А што се тиче Ратка Младића, којег сарајевски медији, сарајевска ћаршија, сарајевски турци, сарајевски кладрмски интелектуалци, називају Кољачем, Крвником, Злочинцем, Зликовцем, Четником и кознакакојош, мада процес дотичном није ни близу пресуде, без обзира на све, он ће увијек остати Српски Син о коме ће се пјесме пјевати.
Већ сам писао о томе да је моје лично мишљење да Ратко Младић није крив за било шта што му се ставља на терет. Јер је крив само зато што је Србин Генерал, Србин Командант. Да се све десило што се десило а Ратко Младић при томе био командант петог бихаћког корпуса, ни он не би био крив.
Ну. Није битно моје мишљење.
Из Српског Народа нико неће уклонити Ратка Младића. Ни Хаг, ни пресуда, ни Сарајево, ни осуда.
С тим се треба помирити и с тим треба живјети. Мислим на оне у Вашој Држави.

Та јевтина јавна сатанизација свакога живог Србина, штагод он био у рату или данас, јавна је манифестација мржње према Србима, опсједнутости Србима, нелагоде што Срби уопште постоје а нарочито што постоје у Босни и Херцеговини. И још нарочитије што постоје у Републици Српској.