понедељак, 28. април 2014.

2850.
СРБИЈА
НА РАСПРОДАЈИ.
ВЕЋ ОД 30%
ГРАТИС.

Дабоме да се најежим и добијем некрозу ткива, кад погледам огласе који су преплавили наше маркетиншке стољњаке. Већ од 43.000 КМ. Дас Ауто.
Нико жив не зна шта значи то Већ Од. Јер није у духу српског језика. А ни осталих језика који су се излегли из Српског.
Та куробатна преведеница образац је понашања неуких држава, неуких лидера и неуких политичких странака. У много капиталнијим и погубнијим стварима него што је Дас Ауто и Дас Мерикс.
ПППВ, Први Пут Предсједник Владе, објавио је у свом експозеу и скору приватизацију, што је такође један лажни, обмањујући и несрпскојезички израз, Продају, свега живог у Србији. Остаће само нешто путничких вагона на Жељезницама Србије. И један Шинобус код Параћина.
Телеком иде први јер не може да прати технологију.
И тако даље.
Продаја најважнијих државних ресурса, полуга и темеља уопште, није европски, демократски и капиталистички стил технологија и циљ.
Треба само анализирати Њемачку и њену економију. Па бленути ко теле у шарена врата кад видиш колико је тамо ствари Државних.
А ми будале. Ми би продали Телеком Србија Дојче телекому па то онда назвали Приватизацијом.
То није приватизација. То је Пенетрација.
Србија није у стању, као ни друге земље које су прележале политичку, идеолошку или пактовску сушицу, да тај пројект Продаје оствари на општу државну и националну корист и у складу са дугорочним стратешким интересима Србије и Српског Народа.
За разлику од Приватизације Косова, Продаја србијанских гиганата је корист само у некој ситној лови.
То је Цркавицизација Србије.
Да Србија то не зна и није у могућности кад би и знала, показује Фиат.
Никакве користи Србија нема од Фиата у Крагујевцу. Осим радних мјеста.
Да ли је циљ Новог Свјетског Поретка, Великих Кројача, Збигњева, Нато Пакта, Западног Вакта, да се свака земља, држава и нација, претворе само у скуп јевтиних радних мјеста. А граница да им служи само као она жица са акумулаторском струјом. Да не пасу у туђем.
Дабоме да јест.
Србија управо почиње тај пројект.
А онда ће, кад уђе у ЕУ и Нато, остати гологуза, голосиса и голокура. Као и остале земље около. На челу са Ајне Клајне Кроатише Проблем.
Земља која јавно, у својој Скупштини, признаје да не може да управља таквом коком носиљом, која леже живе пилиће, који сами иду у рерну а пред шпоретом оставе Сто Еура, као што је Телеком, признаје да не може да уради ништа као Држава за своју Нацију.
Грађане.

Да се и ја мало узападим.