четвртак, 6. фебруар 2014.

2648.
ЉУДИ
СА ЧЕТИРИ ПРСТА

Јебига. Какве несреће, и Насереће, прате Бакира Изетбеговића.
Сориндо се низ степенице и разбио главушу. Сад, да му кажем да је носио шубару прошао би без посљедица, схватиће се да сам Радош Бајић. Ма, шта Радош, да сам Калабић. Никола.
На неком пријему у Предсједништву БиХ, из презнојеног страха да, случајно, не покаже Три Прста, показао Четири.
А то је испало горе него да је показао свих једанаест. Десет и по.
Пријем је био уприличен за делегацију Муслиманског братства. А то има везе са Египтом. А у Египту пао Морси. Бакир као Владо Дијак са оним куђењем Стаљима и одом Стаљину. Увијек у невријеме.
Мада и ја знам да није тако. Бакир се осјећа као Муслиманско Братство. Зато је и показао Четири Прста. То је неки њихов скужбени знак.
Што се Насеобине тиче, нека показује шта хоће и нека се осјећа како хоће, али недопустиво је да се за то користе заједничке институције јер то онда значи да се користе и у име Републике Српске.
Ако је Алија тамо, у то Предсједништво, унио сећију не значи да је унио и Републику Српску.
Ну. Добро је да је Египат реаговао и позвао Вашег Отправника послова у Каиру, на уручење Вербалне Ноте. То се на једном од језика Насеобине преводи са Пичкаливам Матерна.
То је још један црн опанак на дупету и образу БиХ.
То и Групна Слика са Орићем, говори о трајним тенденцијама код СПК. Сарајевског Политичког Круга. Које никакве реформе, СеједићФинци, Мапови, Мапети, Ипавци  и приступни преговори не могу отклонити ни промијенити.

Занимљиво је, међутим, гдје држи пети прст. Ако не цуцла.