недеља, 2. фебруар 2014.

2640.
МУСЛИМАНИ
УБИЛИ ЦАЦУ ЦУЦУ
ДА БИ ЗАШТИТИЛИ СРБЕ

Сарајски отомаски пропагандисти, у актуелној одбрани Орића од Агресора, Четника, Срба и Додика, покушавају доказати да су они, Сарајево, јер, све друго нису Они и нису ништа, бранили Србе и Мултиетничност, од тих ГАЧ постројби, Геноцидних Агресора Четника.
Тако су, јадници, нашли аргумент из ондашњег опкољеног, гранатираног и уништеног Сарајева, када су најдрагоцјеније ствари били Вода, Дрва, Кру и Срби.
Тада су муслимани, да би заштитили Србе од неког Цуце Цаце, криминалца и пљачкаша, као што је била и већина сарајских парамилитарних банди, дали деветнаест драгоцјених патриотских живота.
Србе су, иначе, свакодневно штитили Ћело, Јука, Џука и Оџука. Бакир је штитио из подземног бункера, подрума и склоништа.
Други аргумент младих сарајских пропагандиста јесте да су у Сарају сачуване цркве, српске, а на тај Сарај је пало три милиона граната. На Бањалуку, кажу није пала ни једна па су порушене све џамије.
Добро. Порушене су. Али нису претваране у цркве.

А да у Сарајеву није било међународне заједнице, срушили би они и Жељин стадион а камо ли српске цркве и католичку катедралу.