среда, 5. фебруар 2014.

2647.
ЗА БОСИЋА
НАДЛЕЖАН СУД
У БЕОГРАДУ

Младен Мисија Босић кренуо стопама једног блога за фотокопирање докумената о наводном криминалу.
Однио фотокопије у Београд, да их преда тамошњим судбеним властима. Ради се о наводним малверзацијама у затварању дуга Републике Српске здравсту Србије.
Басковић је детаљно и образложио токове новца, опреме и слично.
Не чудим се.
У транзиционим, непроцедуралним и недемократским подручјима, Страни Запишивачи Територија увели су нове облике политичке борбе. Поред тога што су накурњаке прогласили Независним, Алтернативним и Невладиним, одњеговали су и технологију која доводи до производње ликова који се баве политиком на начин да стално носају папире и причају о криминалу, који имају доказе за све овоземаљске прљавштине па чак и папире да је оних седам риба Исусу препродао Свети Петар а узео провизију преко једне либанонске банке.
Тако се родио Политички Шерлок Холмс.
Док му се страначка организација по терену урушава, она организација која треба да контактира са бирачим и чланством, у коју они треба да повјерују, Мисија Шерлок Босић носа папире по Београду.
И, што је најважније, он то правда невјеровањем у институције Републике Српске. У Србиј је, каже, нова клима, сметови, вјетрови, апсови, тамо ће да услише молбе малог сиротог Шерлока из провинције.
Политичар који хоће да буде Лидер Опозиције, који хоће да буде Предсједник Државе, не вјерује у своју Државу и њене институције.
Такав Босић има образа, и накривљеног сакоа, да се кандидује за Предсједника Српске.

Кад је тако добар са судбеним властима Србије, требале су га ангажовати да ухапси Орића.