четвртак, 12. децембар 2013.

2529.
МИСЛИМ
ДА И ТУЖИЛАШТВО БиХ
ТРЕБА ДА ИМА ЧЛАНА
ПРЕДСЈЕДНИШТВА
 

Не зато што то могу бити и Бакир и Факир, Комшић је Факир, луталица од Љиљана до Хрвата, или је индијски медитер који се снагом своје мисли упиње да буде Хрват, барем два, три, минута годишње, већ зато што постоје Срби, Хрвати, Бошњаци, Остали и Заостали.
У Заостале спада Тужилаштво БиХ, Суд БиХ, Уставни Суд БиХ, БХТ, Електропренос БиХ, Конститутивност свих свуда... све оне институције и параинституције, заостале из недемократских, неуставних и нецивилизацијских излива анархоидности међународне заједнице, високих представника, поглавито, и унитарног, једноцентралног и једнофундаменталног Сарајева.
То Заостало Тужилаштво БиХ покренуло је истрагу против Непознатог Лица због непровођења Сејдића и Финција. Траже се чланови удруженог злочиначког неподухвата. Ко, дакле, неће да проведе одлуку у Стразбуру Суда, има да му се уврну муда.
И медији, сада, распрострањују ту тему, на двије, на три, странице, на килобајте, консултују аналнитичаре, правнике и политичаре. А они лупају, скоро ко и Тужилаштво БиХ. Те ови имају имунитет, те то је притисак на политичаре, те да саслушају и Соренсена. И Андерсона и бајке му.
Дабоме. Све најгоре мислим о Насеобини, Вукојебини, Накази. Босни и Херцеговини. Али. Чак ни ја не могу ово мирно да гледам.
Није могуће да у Тужилаштву БиХ сједе такве будале. А није могуће ни да су толико перверзно наддуховити да се зајебавају са Бриселом, Случајем СФ, Јавношћу и Нормалним Правом.
Процес Сејдић Финци је монструозни политички процес креиран и смишљен управо да би био процес. Никоме од креатора није стало да се ријеши. Сејдић и Финци су искориштени као несретници на Маркалама. Да би услиједила нека интервенција на српске положаје.
Да се остваре неке од идеја које је Сарајевски Политички Круг, и Сарајево уопште, лансирао у том Процесу СФ, БиХ би била најцрња робијашница Срба и Хрвата. Била би Црни Оток спрам којег је Голи био пикник.
На овом процесу се распада Ваша Држава, ЈВО, а Тужилаштво покреће истрагу против НН, као да се ради о крађи струје.
Само чекам наслов у медијима Сипа пипа Ипа.