четвртак, 4. април 2013.

2037.
U CARA IVANIĆA
BIRAČKE UŠI
 

Kako Pedepe i Ivanić, i njegov Mikerević, i njegovi Borenovići, i Crnadak, čovjek sa nevjerovatno odgovarajućim prezimenom briselskopanjkaškog tipa, zna sa biračima, tako je znao i sa Biračem.
Sada Ivanić, povodom Glinice Birač i kriminogeniziovane politike njegovih ugovornih partnera, popuje javnosti i Esenesdeu o tome kako SNSD traži Pedra koji će da visi kako bi se prikrila loša politika te stranke. Nas.
Jedan jedini Pedro, u pogledu izdaje Republike Srpske, njenih pedeve para, banaka, pa i konkretne Glinice, koji bi trebao da visi jeste Pedro Ivanić. Za Čavića sam već dao pravni lijek.
Samo što guzice nije dao Sarajevu. A sve što je prodao prodao je lopovima. Od Mandarića do Tandaramandarauskasa.
Da mi je biti prijesednik države, Srpske, samo dva časa, formirao bih Državni Ekonomski Institut, Ekonomsku Novinsku Agenciju i Ekonomski Ekspertski Portal, STJ, i unutra trajno i doživotno imenovao Milojevića i Ivanića. Da svaki dan mogu da seru narodu u skladu sa svojim znanjima, zvanjima i saznanjima.
Glinicu Birač je prodao Mladen Ivanić. On je, za vrijeme dok je bio premijer, potpisao ugovor sa ukletom UKIO grupom, ili kako se već zove. Cijena je bila kao i cijena banaka koje je Ivanić prodao. Po cijeni lubenica na kraju ljeta. Veliki Ekspert iz Velike Bukovice, Mikerević, kad je došao za premijera, pošto je Ivanić otišao da pravi karijeru u Sarajevu, kod Terzića, dolio je ulje na budzašto prodaju. Litvanouskasi, kad su vidjeli s kakvim blentovima imaju posla, počeli su da pljačkaju. O tome postoje i knjige i tužbe i sudski procesi. Samo se Ivanić pravi budala. Onda su počeli Srpsku neprestano da ucjenjuju sa Hiljadu Radnika. I uzimali još para. Za struju. Za investiciju. Za Pizdu Maternu. A jebo ih i onaj ko im je davao.
Sada Republika Srpska ima priliku da preuzme Glinicu, na osnovu hipoteka, i da pokaže da je zaista Država. Da može da upravlja svojim privrednim gigantima i resursima. Glinica može da posluje pozitivno svakog mjeseca. I to će se pokazati.
Samo treba držati dalje od nje Litvanouskase i Ivanikljusad.