понедељак, 19. јул 2010.

NUDIGUZI I POTOPNICI
skica za opijelo opozciji
AKUD PDP
Amatersko kulturno-umjetničko društvo Pedepe, koje njeguje stare običaje i kulturu Panjevaca, radi se o pripadnicima rijetkih skupina kao što su Bunjevci npr. i ne budi zloshvaćeno, organizovalo je neku svoju njivicu na internetu i na tom sajtu i glasanje pod glavnim motom: Koliko podržavate mene i samo mene i nikog drugog a naročito one smrdljivce iz SNSD.
Posjetioci sajta glasali, kao i na svakoj drugoj anketi.
Deset na jednoga, otprilike. Deset ne podržava, jedan podržava.
Novinari, koji imaju običaj da vrše pritisak na političare, pitali Ivanića da prokomentariše a on naredio da se skine ta glasačka zajebancija.
Veliki politilčki analitičar, mislim, zaokruženi, zadebljani, jer politički analitičari u povoju misle da analitičari, svi, moraju da budu debeli kao sumo rvači ili barem kao Obrad Kesić, doktor za Esdees i Radikalne Ruse, Nenad Stevandić, kaže: Zloupotreba položaja, pojedinac može glasati više puta. Kako uvijek uz Mladena Ivanića ide zloupotreba položaja.
Dabome. Sjednu ljudi i kliketaju, kako to stručno zove moja komšinica Paša.
Samo, AKUD Pedepe, sekcija za sajt, trebalo je da zna da je za mnoge sajtove nepoderivo pravilo da ih posjećuje više neprijatelja nego prijatelja. Takav je mentalitet balkanca. Zaviri mrskom komšiji u avliju, u lonac, pod šešir, u krevet. I, po mogućnosti, naškodi mu nekako.
Uglavnom, amaterski potez progresivnih demokrata.
Ne znaju da upravljaju svojim sajtom a hoće Republikom Srpskom. Uzočas.