уторак, 20. децембар 2016.

ЕВРОПА НЕМА
ОРУЖЈЕ ПРОТИВ
ТЕРОРИЗМА
А ЊЕМАЧКА ЈЕ
ПОСТАЛА КОЛИЈЕВКА
И ГЕНЕРАТОР МУ

Хладнокрвност, незаинтересованост и неспособност Берлина, поводом дивљачког гажења људи или другог терористичког чина, данас, као и одбијање министра унутрашњих послова да то назове Тероризмом, сврстала је Њемачку, ту Лос Лос Панцир Супер Полицај Државу у ранг са Турском.
Јер је идентична ситуација у и Турској, поводом атентата на Руског Амбасадора.
Али, Турска је, барем, ухапсила неке тетке убијеног Терористе.
А и то његово убиство је само други облик хладнокрвности, незаинтересваности и неспособности турског одбрамбеног система.
Ну. Њемачка је језгро проблема.
Велика толеранција Њемачке, која се проширила и на друге земље Европе, довела је до огромног вала Миграната и потенцијалних терористичких кордона. И то без потребе. Тамо је криза егистенције вјештачки изазвана а Њемачка се поставила и објеручке и раскорачено, за пријем тог сумњивог свијета.
Сада се у Њемачкој догађа то што се догађа. И друге земље су угрожене. И имале су пробе. Могуће је да ће Њемачка једно вријеме бити циљ само као најава Тероризма по другим земљама. Који ће се разбуктати као дио пораза у Сирији. Пораза Америке, Џихадиста, Турске, З&ФТ-а.
Ово што се догађало, од почетка, па и сада са чудним односом према Терористима, и прикривањем њиховог Тероризма и дивљаштва, али и многих појединачних чинова, може да сугерише да је Њемачка, свјесно и политички, прихватила улогу Колијевке и Генератора Тероризма.
Неспособност и неспретност се, у Берлину, друкчије не може објаснити.
Да ли сам у праву или не, показаће вријеме.
Оно што је сада јасно, застрашујуће.
Европа нема оружје, оруђе и систем за Борбу Против Тероризма. Она има један бирократизовани системски начин безбједности, примјерен Хладном Рату и времену заосталог комуникативно-манипулативног свијета.
Терористи, пак, имају све.
● Имају искуство у Ратовима, плаћеништву, убијању и рушењу.
● Имају регруте у најбољој доби, или свјесне, идеологизоване и сектизоване или изгубљене и лако поткупљиве.
● Имају бесплатну медијску потпору.
● Имају оружја на претек. У Тероризму све може да буде оружје. И што је мање оружје, то му је већа убилачка и рушилачка снага.
● Имају везане руке Европе. Које је везала сама себи, уз садејство Америке.
У таквој ситуацији, Европу чека само Крв, Мрак и Зло Средњег Вијека.

Она је, сама себи, Трећи Миленијум претворила у Миленијум Безизлазја.