недеља, 5. јун 2016.

ВАСКОВИЋ,
ВИСОКИ ФУНКЦИОНЕР
АНТИСНСД ЛЕШИНАРСТВА
И ЊЕГОВИ УНУТАРСНСД
САУЧЕСНИЦИ

У Политичку Странку пушташ само онај мушки свијет, јер су мушарци преваранти и политички се курвају, милион пута више од жена, који си спреман пустити и да лежи са твојом женом у кревету. А да си сигуран у њега а не у жену.
Дакле. Поштењачине.
Дабоме. То је лако рећи.
Стотине пута сам се заложио за строге критеријуме, понекад успијевао. А само једном попушио. Што је било довољно.
И некидан сам писао о томе кога не треба пуштати у структуре и организацију.
Али је Онанисострани Васковић, Високи Функционер Ниског Шљама Против Републике Српске, који то вјешто прикривају представом да су против Додика, против Режима, против Криминала, рањавање неког бањалучког дрипца, који се, наводно, бави цигаретама, отимањем локала и слично, иментовао скоро па мафијашким обрачунм у врху СНСД. А дотичног прогласио Високим Функционером СНСД. Јер је члан неког Савјета.
Васковићев блог чита много људи. И таква теза ће се примити у свијести.
А за то га није могуће казнити. Пошто савјести нема. Јер има само и искључиво циљ рушења власти како би је узео неко други. При чему уопште није битно да ли је Власт криминална и да ли ће је узети неко за по киле поштенији.
Битно је приказати СНСД криминалним вулканом из којег сваког дана испадају мртви. И они у Марићки су, како то не рече, били Високи Функционери СНСД.
И не знам како Васковић није обавијештен.
Да је СНСД од Српске Православне Цркве добио, без тендера, екслузивно право да крсти дјецу. И наплаћује у швајацарским францима.
Широј Јавности је немогуће објаснити феноменологију Постратног Бизмисенства које животињским инстинктима настоји да се примакне администрацији, управи, институцијама. Да се заштите од прошлости, да очувају садашњост и да оплоде будућност, ако је могуће.
То се покрива везама са Странкама.
Политичке Странке, неки њихови дијелови, појединци, у том страху да неког не одбију, да не наљуте, да прихвате помоћ, укључују такве људе у неке структуре. Умјесто да их отјера у пиздуматерну.
Тако је, вјероватно, и Рањеник, ако је тачно, доспио у неки Савјет у коме би, по пракси, иначе требало бити више нестраначких људи.
Ја дотичног за десет година рада у организацији, нисам видио. А видио сам милион људи.
Било какве његове везе са администрацијим, управом, контролом, механизмима, институцијама, па макар то укључивало и везу са појединцима који су изабрани или именовани у име СНСД, не могу да послуже као аргумент да је то Високи Функционер СНСД. И да је СНСД пун криминалца, пљачкаша, тајкуна, ко трнка пчела.
Док Васковић сере, јер је добро плаћен за то, СНСД ћути.
Ја, пак не могу да ћутим. Као што нисам ћутао ни кад сам рекао да, нпр, власници бензинских пумпи и банака не треба да буду у СНСД јер их нема ни 150 а СНСД има 150 хиљада чланова.
Некидан је прешао бројку од 180 хиљада.
А ви, Лешинари, и ваши Антисрпски Учмаривачи Вам, цркните од муке.